Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konuyu Buraya yazmak istiyorum Benim bebeğim 5 ay 9 günlük şu an anne sütü+ mama devam ediyoruz ek gıdaya henüz başlamadık birkaç gün Tadım Yaptık sadece bir 5-6 gün sonra başlamayı düşünüyoruz Beş buçuk aylık olunca.. ama mamayı Ne kadar vereceğim ya da kaç saatte bir vereceğimi tam olarak kestiremiyorum emiyor emdikten sonra mama veriyorum Memede de fazla kalmak istemiyor biraz meme reddi var sanırım bazen hiç emmek istemiyor sütümü sağdığımda 60 CC anca çıkıyor Zorla O da ama 3 saatte falan veriyorum bu saatte verdiğim zaman genelde kusuyor.. Beni baya emerse 90 CC çok az emerse 120 CC veriyorum Bir de bebeğim kendi istemiyor fazla hani açlığını çok belli etmiyor Ama verince de içiyor gazını çıkarırken de bazen çok kusuyor yani nasıl yapmalıyım emzirdikten sonra mamayı daha mı az Vermeliyim yoksa saatleri mi uzatmalıyım acaba Acıkmıyor mu acıkmadan mı veriyorum?
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
5 aylık bebek beslenmesi
- Konu Sahibi GmzKy77
- Başlangıç Tarihi