• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 aylık bebeğine ek besin başlayan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sanırım ben biraz panikledim ve ne kadar dikkat edicem dediysem de şimdi tam tersini yapar oldum.Baya bi karıştırdım yani anlayacağınız:)meyveleri reddedince sebzeye geçtim onu da reddetti şimdi yine meyve püresi deniyorum.ığrense de öğürsede bir iki kaşık atıyorum ağzına napıyım:( Bir de böyle herkes ne verdiysem aldı yedi falan yazınca iyice gözüm korktu:((ınşallah alışır..

en iyisini yapıyorsun iki kaşık iki kaşıktır. olsun. benimki de yiyo diorum ama ben de belki 8-10 kaşık yedirebiliyorum.daha bunlar daha yeni tatlar olduğundan alışmaları zaman alacaktır. ama alışacağından emin olabilirsin. sen rahat ol.stres yaparsan bebeğine de geçer ok

mr arkadaşlar,benim bebişimde 4,5 aylık elma armut karışımını verdim,çok da geç kalmamak lazım yeni tatlara alışsın bence

Back