5 aylık bebeğim az mama içiyo

msl2513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
11
3
1
24
Merhabalar tecrübeli anneler bebeğim iki ay emdi sonra memeyi reddetti sütümü sağarak vermeye çalışıyorum günde iki biberon anca çıkıyo bebeğim çok az mama içiyo 4 saatte bir 70 içebiliyo bende zorla kaşıkla veriyorum yanlış Birseymi yapıyorum kaşıkla zorla vermek kôtümü kafam çok karışık ne yapmam gerekiyor

Ek gıdaya az kalmış zaten farklı tatlar deneyince açılır iştahı her zaman aynı olmayabilir benim kızda bazen az içerdi çok döktüğümü hatırlıyorum içmiyordu bazen

Zorla vermeyin. Kilosu boyu gelişimi ne durumda ?

İştah açıcı şey yazmıştı bize Dr. Hemen 1 2 gune etki etmişti.

Kilo alımı nasıl? Bu önemli çünkü doyuyor olabilir. Bazı bebekler ayına göre mamalarda belirtilen miktarları içmezler ama doyarlar benim kızım da öyle söylenenlerden az içiyor ama doyuyor fazlasını verirsem kusuyor.

Benimkinde de var belki diş yerleri ağrıyorsa canı yanıyordur iştahsızlık oluyordur

Benim bebeğimde az içerdi kilosu iyiydi son bir aydır kilo alamadı zaten Suan hastanedeyim idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik uyguluyorlar iştahı tamamen kesildi burundan sondaç taktılar onunla besleniyor

Merhaba ben 7 ay tamamen sağımla besledim. Şunu anlayamadım sağdığınız miktar mı o kadar çıkıyor çocuk mu o kadar içiyor? Kaç kg doğdu bebiş şuanda kaç kg aylık takibi iyi mi ayrıca mama desteği almama sizin kararınız mı

Saydığım miktar iki biberon günde 90 90 çıkıyor kalan diğer saatlerde hep mama veriyorum onuda sevmiyo içmek istemiyor

Benim bebeğim de öyle çok iştahsız ben kaşıkla takviye veriyorum bir sorun yaşamadım. Eğer zayıfsa bence takviye verin benim bebeğim 2600 doğdu o yüzden mecburen takviye vermem gerekti hep.

Eklentiler

• Screenshot_20250114-031856_Google.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…