• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aydır regl görmüyorum

beyza cesur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
3
1
1
20
Merhabalar ben 20 yaşındayım ve bekarım normalde her ay düzenli regl oluyorum ama 2024 Eylül de en son regl gördüm ve şuan Mart ayındayız yaklaşık 5-6 aydır regl hiç görmedim doktora gittim hiç bir şeyim yokmuş kistim de yok stresten kaynaklı olduğunu söyledi sınav öğrencisiyim regl olmadığım için ayrıca stres yapıyorum doktora da söyledim ve bana duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum şuan bitmek üzere son 4 tane falan kaldı içinde hâlâ regl olmadım ne yapmam gerekiyor ilaç bittikten sonra mı etkisini gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar ben 20 yaşındayım ve bekarım normalde her ay düzenli regl oluyorum ama 2024 Eylül de en son regl gördüm ve şuan Mart ayındayız yaklaşık 5-6 aydır regl hiç görmedim doktora gittim hiç bir şeyim yokmuş kistim de yok stresten kaynaklı olduğunu söyledi sınav öğrencisiyim regl olmadığım için ayrıca stres yapıyorum doktora da söyledim ve bana duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum şuan bitmek üzere son 4 tane falan kaldı içinde hâlâ regl olmadım ne yapmam gerekiyor ilaç bittikten sonra mı etkisini gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
İlaç bittikten 10 gün içinde oluyorsun canım kimisinin bittikten sonra 5. Günde geliyor kimisinin 7 değişiyor kişisel

İlaç bittikten sonra olacaksın, normalde progesteron hormonu kanda 0 olduğunda adet oluyoruz, ilacın etki mekanizması da önce progesteronu yükseltip sonra sıfırlama üzerine ki adet sökülsün diye. Bu da biraz zaman alıyor.

Back
X