5 aydır hamile kalamıyorum

tazegelin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
16
0
32
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 2 buçuk yıllık evliyim Nisan ayından (Nisan ayı dahil) bu yana da 5 aydır çocuk istiyoruz fakat hiç hamile kalamadım, hamile kalmadan önce kan tahlilinde folikasit düşük çıkınca bir arkadaşımın önerisiyle 12 martta inofolik combi kullanmaya başladım 22 nisana kadar 2 kutu bitirdim, Nisan ayında hormon testi yaptırdım (ekte) doktora göstermedim, Haziran ayında idrar yolu enfeksiyonu oldum, antibiyotik ile geçti, sizce ne yapmalıyım?

Eklentiler

• IMG_4641.png
    165,2 KB · Görüntüleme: 92
Ben 1 yıl önce düsük yapmıstım sonra bir türlü hamile kalamadim cok sükür şimdi hamileyim ebegümeci ile hamile kaldim benim kan tahlillerim eşim hersey normal cıktı ıstersen tarıfını yazarım

Doktora gitmelisiniz, korunmasız ilişkide bir sene normal derler devamında doktor tetkikler ister hormon testi hsg sperm testi. Lütfen doğal diye değişik şeyler denemeyin ben yumurta için incir kürü yaptım prolaktinim tavan yaptı sürekli takip etmek zorunda kaldık. Doktorum hsg istemişti korktum çektirmedim meğer rahimde perde varmış o yüzden ilk önce doktora gidin tüm tahlileri yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…