5 ay olacak ama ben hala onlarmı haklı benmı haklıyım hala cozemedım

ailem var onlar asla ıstemıyor zaten evlensen bıle boşanırsın 2 ay ıcınde senı bıle bıle ateşe atamayız dedıler
Ben öyle ailenin ellerinden öperim ancak. Başka da bir şey dememize gerek yok bence

Ek olarak önceki ilişkisinin de aynı sebepten bittiğine eminim

Bu konuyu daha önce defalarca okuduk. İnsanlar bir ton olumsuz yorum yaptı. Bu adamdan uzak dur dedi. Aileniz aynı görüşte. Üzgünüm ama bu sefer de kimse koşa koşa git bu adamla evlen demeyecek. Bir çizgi çekin artık bu konunun altına.

Sonuna kadar haklisin. Nisanlin ne yaparsa yapsin bosver. Umarim ayrilmissindir.

Hadi yaa,

Kinusahibi takmis o zaman bu kinuya demek.
Umarum geri donme safligininyapmaz. 220 milyar ne demek yaa.

ayrılmışsın bitmiş,daha ne kurcalıyorsun

Eski konunada tonlarca şey yazdık ama anlamıyosun

Adam zorla bi iş bulmuş e evleniyoda o ailesi onu sömürmeden günyüzü göstermez
Evin borcu biter araba isterler para isterler

O kadar borca 4bucuk değil 14 bucuk da maaş alsa yetmez.

Borç insanı yıpratan bir şey, zaten evlenseydiniz de kafanı vuracağın taşları seçemezdin emin ol.

O yüzden salla gitsin.

Çok afedersiz ben anlamadım. Ailesine alacağı evi almış da 220 krediyi niye çekmiş? Ne olursa olsun sen haklısın benim eşim ondan daha iyi bir maaş alıyo ama borç öde öde bitmiyor. En güzel yıllarınızı milletin borcunu ödeyerek geçiremezsiniz. Birde kıymet bilmezler,istekleri de bitmez.

Oh oh, artık ölene kadar borç ödersiniz. Şu erkeklerin yarını düşünmeme huyu beni deli ediyor! Zaten 5 ay olmuş boş ver gitsin.

Aklin varsa bu insanlardan uzak dur. Sana daha evlenmeden hic kiymet vermiyolar. Dugununu esyalarini hicbiseyini dusunmuyolar. Evlendikten sonra hic kiymetin olmaZ. Bende evliyim. Cevremde de cok gozlem yaptim bu konuda. Nasil baslarsa oyle gider. Degerini bastan bildirmen gerekiyor. Yapamamissin. Cok cekersin bu ailede cok pisman olursun.

bence barışmayın barışıp evlenirseniz bu sefer daha çok kavga ediceksiniz heray eşiniz 3 bin lira kendi ailesine vericek sizin evinizden kısıcak sizden kısıcak.diyelim işsiz kaldı bu sefer daha kötü şeyler olucak bence unutun gitsin

Konularini hatirliyorum, bitmis gitmis hala neyin hesabini yapiyosunki kafanda ?

Bosver kim hakliysa kim haksizsa salla gitsin .
Zaten olan olmus ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…