• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ay olacak ama ben hala onlarmı haklı benmı haklıyım hala cozemedım

ailem var onlar asla ıstemıyor zaten evlensen bıle boşanırsın 2 ay ıcınde senı bıle bıle ateşe atamayız dedıler
Ben öyle ailenin ellerinden öperim ancak. Başka da bir şey dememize gerek yok bence

Ek olarak önceki ilişkisinin de aynı sebepten bittiğine eminim

Bu konuyu daha önce defalarca okuduk. İnsanlar bir ton olumsuz yorum yaptı. Bu adamdan uzak dur dedi. Aileniz aynı görüşte. Üzgünüm ama bu sefer de kimse koşa koşa git bu adamla evlen demeyecek. Bir çizgi çekin artık bu konunun altına.

1 yıllık sevgılımle nısanlandık 8 ayda nısanlı kaldık o 33 ben 28 yasındaydım gerçekten mutluydum aılesı ve kendısı bana cok değer verıyordu nısanlımı tanıdığımda ıssızdı sadece özel ders verıyordu kendısı harıta muhendısı 7 ay sadece ozel ders verıyordu o sıra aılesıle kavgalıydı amcasında kalıyrdu aılesıyle hep kavga halındeymıs bunun benden once 7 yıllık bır ılıskısı olmuş cocugun aılesı bunu ıstememıs o yüzden de baya sıkıntı olmuş bu benı ıstemeye gelecelerı ıcın ıs arıyodu en sonunda ısı buldular arkadaşı sayesınde neyse ıse gırdı dugunude daha seneye yapacaktık para bırıktırecektı cunku zerre kimseden destek olmayacktı ıstemeye geldiler nısanladık sonra resmı nıkah yapalım dedıler cunku düğüne daha bır sene vardı
bızımkılerde bakarız dedıler nısanlandıgımdan berı bır kez bıze gelmedıler bızımkıler onların evını bıle gormedı
kayınvalıdem sureklı benı arıyordu cagırıyordu bende gıdıyordum ama nısanlım bır kez bızım evımıze gelmedıler
nısanlım emın evım sıstemıne gırmıstı 130 milyarlık kucuk bır ev alacaktı bunun 65 mılyarını odedıgı ıcın evı bulun demısler bunun oncesındede nısanlım bana demıstıkı ıstersen 65 mılyarı cekeyım dugunumuzu yapalım bende hayır dedım küçükte olsa bır evımız olsun çekme demıstım ama demez olaydım:)
aılsı bunu duymuş evın teslım tarıhının geldıgını 220 milyarlık bır ev varmış oların orda demıslerkı 65 mılyarı cek 145 mılyarda bankadan cek bıze o 220 milyarlık evı al kayınvaldemler oturacak bız kıraya gececez uztune kredı odeyecez ben bunu duyunca sok oldum :\ zaten zerre desteklerı yok bırde köstek olmasınlar dedım ı nısanlıma al cek o parayı onları ver aılene ustunede onlar ceksın evını alsınlar bız kıraya gecelım ama kredı ısıne gırme dugun ıcın kuruş para yok bır suru borca batıcaz hem ılerde beraber calısır evımızı alırız dedım oda oyle olmaz demıs aılesıne o 130 milyarlık evı alıcam sızede sıfıdan cekerım gıtmıs bır bodrum kat bulmuş nısanlım almış ama daha 65 mılyar onun borcu var ve bankaya gıdıyo 220 mılyarllık kredıyı sıfıdan cekıyo ordanda 380 borç benı dınlemedı burda bende yuzugu attım babası demıskı senın maaşın ıyı 4 buçuk mılyar maasla ıse gırdı nısanlım sız kıraya gıdın falan .. nısanlımda bana dıyorkı sen paragözsün kızkardesım yardım edecek .(ama kız kardesı 32 yasında evlenip gıdecek) babası taksı soforu oda çalışıyor yakında emeklı olacak .. burda nısanlım bızı dusunmedı sonra ben pısman oldum ayrılmak ıstemedım ama aıesı tavır aldı bana ..nısanlım olmasa bıle cok rahat gecınırler zaten bıze zerre destegınız olmayacaktı ınsan bu kadar bencıl olabılırmı kötü gelın oldum burda yanı ... ama kac kez dedım evlenelim borçlar bıraz bıtsın yardım yaparız ev alınır bır sekılde :KK43: bır erkek kardesı daha var unı 3 te oda mezun olurdu.. 5 ay gectı aradan sımdı arıyo ama ben guvenemıyorum burda benmı hatalıyım? ya mılletın aılesı destek olur bunlar resmen köstek oldular sorarım sıze benmı hatalıyım? hatalıysam soyleyın arkadaslar
Sonuna kadar haklisin. Nisanlin ne yaparsa yapsin bosver. Umarim ayrilmissindir.

Bu konuyu daha önce defalarca okuduk. İnsanlar bir ton olumsuz yorum yaptı. Bu adamdan uzak dur dedi. Aileniz aynı görüşte. Üzgünüm ama bu sefer de kimse koşa koşa git bu adamla evlen demeyecek. Bir çizgi çekin artık bu konunun altına.
Hadi yaa,

Kinusahibi takmis o zaman bu kinuya demek.
Umarum geri donme safligininyapmaz. 220 milyar ne demek yaa.

ayrılmışsın bitmiş,daha ne kurcalıyorsun:KK66:

Eski konunada tonlarca şey yazdık ama anlamıyosun

Adam zorla bi iş bulmuş e evleniyoda o ailesi onu sömürmeden günyüzü göstermez
Evin borcu biter araba isterler para isterler

O kadar borca 4bucuk değil 14 bucuk da maaş alsa yetmez.

Borç insanı yıpratan bir şey, zaten evlenseydiniz de kafanı vuracağın taşları seçemezdin emin ol.

O yüzden salla gitsin.

Çok afedersiz ben anlamadım. Ailesine alacağı evi almış da 220 krediyi niye çekmiş? Ne olursa olsun sen haklısın benim eşim ondan daha iyi bir maaş alıyo ama borç öde öde bitmiyor. En güzel yıllarınızı milletin borcunu ödeyerek geçiremezsiniz. Birde kıymet bilmezler,istekleri de bitmez.

Oh oh, artık ölene kadar borç ödersiniz. Şu erkeklerin yarını düşünmeme huyu beni deli ediyor! Zaten 5 ay olmuş boş ver gitsin.

Aklin varsa bu insanlardan uzak dur. Sana daha evlenmeden hic kiymet vermiyolar. Dugununu esyalarini hicbiseyini dusunmuyolar. Evlendikten sonra hic kiymetin olmaZ. Bende evliyim. Cevremde de cok gozlem yaptim bu konuda. Nasil baslarsa oyle gider. Degerini bastan bildirmen gerekiyor. Yapamamissin. Cok cekersin bu ailede cok pisman olursun.

bence barışmayın barışıp evlenirseniz bu sefer daha çok kavga ediceksiniz heray eşiniz 3 bin lira kendi ailesine vericek sizin evinizden kısıcak sizden kısıcak.diyelim işsiz kaldı bu sefer daha kötü şeyler olucak bence unutun gitsin

Konularini hatirliyorum, bitmis gitmis hala neyin hesabini yapiyosunki kafanda ?

Bosver kim hakliysa kim haksizsa salla gitsin .
Zaten olan olmus ..

Back