- 15 Ocak 2023
- 77
- 26
- 8
- Konu Sahibi catgirlllll
-
Düşmüş hali daha güzelHerkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim.Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Hayır yoktuAmeliyatta üst dudağınızın iç kısımda dikiş varmıydı burun ucunu aşağı çeken kasa müdahale edildimi
Bilmiyorum kalkık hali daha çok hoşuma gidiyorduDüşmüş hali daha güzel
Kötü değil yine güzel ama ilk hali daha iyiydi. İnanılmaz düştü ayrıca. O yüzden aynı sorunu yaşayan var mı merak ettimNe var ki bu burunda gayet güzel. Önemli olan yüzünüzle uyumlu olması
Bence çok düşük değil herkesinki ameliyat masasında bir tık yüksek düşme payını düşünerek doğal ve çok hoş burnunuz :)Hayır yoktu
Ben de 5. Ayıma gireceğim. Benim de burun ucum bu şekilde. Biraz daha bekleyelim bakalımKızlar selam ameliyatımın 51. Günü kalın deriliyim çok etli bir burnum vardı ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını ekleyeceğim. Alçım ve tamponum ilk çıktığında burnum aşırı şişti ve sola doğru eğriydi. Eski burnumun aynısıydı sadece kemerim alınmış gibiydi. Kalın deri ödemi geç indiği için doktorumun da tavsiyesiyle bol bol yeşil çay içtim aktardan da destekleyici ada çayı vs aldım kullandım 2 hafta sonra ödemlerim hızlıca inmeye başladı ve eğriliğim düzeldi. şuan da yaklaşık 5-6 gündür yine doktorumun tavsiyesiyle enfla-c isimli ödem attırıcı ilaç kullanıyorum belki size de yardımcı olur diye söylemek istedim doktorunuza danışabilirsiniz. Fakat benim sorunum şu doktorumdan fazla kavisli olmayan dümdüz de inmesini istemedim yuvarlak yüz hatlarına sahibim, yüzüme yakışacak bir burun istedim. çok yapay durmasın ve burun deliklerim çok fazla gözükmesin demiştim. Ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok fazla küçülmüştü çok beğendim kalkıklığıda çok yerindeydi alçılı ve tamponlu haliyle fakat gün geçtikçe ödemim burun ucuma toplandığı için mi yoksa burun ucumda deforme oluştuğu için mi anlamadığım bir şişlik oluştu burnum çok fazla düşmüş gibi geliyor oranın şişliği yüzünden . fotoğraflara bakıp bu durumu yaşayanlar yorumlarsanız çok sevinirim hergün burnumu fotoğraflıyorum psikolojim bozuldu
Benim de ameliyat masasında az kalkıktı ucu. 1. Ayda bile kalkıklığı iyiydi. Sonrasında biraz iniyor ucu. İnsan kalkık kalsın istiyor ama doğal istediğim için sanırım dışarıdan hiç anlamıyor bile insanlar ameliyat olduğumu. Tabi güzel yine de ama sanırım çok yüksek beklentilerde bulunuyoruz.Herkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim.Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Görüntüyü göremedim özelden atabilir misiniz fikir verebilmem için ?Herkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim.Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Herkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim.Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?özled
Görüntüyü göremedim özelden atabilir misiniz fikir verebilmem için ?Fotografları göremiyorum özelden atabilir öisiniz düzelme oldu muHerkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim.Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Şuan ne durumda burnunuz acaba konuşmuştuk sizinleHerkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim.Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
selam şimdi nasıl orada ki ödem gitti miKızlar selam ameliyatımın 51. Günü kalın deriliyim çok etli bir burnum vardı ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını ekleyeceğim. Alçım ve tamponum ilk çıktığında burnum aşırı şişti ve sola doğru eğriydi. Eski burnumun aynısıydı sadece kemerim alınmış gibiydi. Kalın deri ödemi geç indiği için doktorumun da tavsiyesiyle bol bol yeşil çay içtim aktardan da destekleyici ada çayı vs aldım kullandım 2 hafta sonra ödemlerim hızlıca inmeye başladı ve eğriliğim düzeldi. şuan da yaklaşık 5-6 gündür yine doktorumun tavsiyesiyle enfla-c isimli ödem attırıcı ilaç kullanıyorum belki size de yardımcı olur diye söylemek istedim doktorunuza danışabilirsiniz. Fakat benim sorunum şu doktorumdan fazla kavisli olmayan dümdüz de inmesini istemedim yuvarlak yüz hatlarına sahibim, yüzüme yakışacak bir burun istedim. çok yapay durmasın ve burun deliklerim çok fazla gözükmesin demiştim. Ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok fazla küçülmüştü çok beğendim kalkıklığıda çok yerindeydi alçılı ve tamponlu haliyle fakat gün geçtikçe ödemim burun ucuma toplandığı için mi yoksa burun ucumda deforme oluştuğu için mi anlamadığım bir şişlik oluştu burnum çok fazla düşmüş gibi geliyor oranın şişliği yüzünden . fotoğraflara bakıp bu durumu yaşayanlar yorumlarsanız çok sevinirim hergün burnumu fotoğraflıyorum psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?