- 24 Ocak 2014
- 61
- 6
- 26
- Konu Sahibi ecaydin555
-
cvp yazmamışsınız yoksa satıldı mı elbiseler?
canım elbiseleri benim için hazirlayabilirsin hesap numaranı gnderirsen ödeme yaparım yarın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elinizdeki butün 4 5 yaş kıyafetleri toparlayabilirmisiniz
Merhaba kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı,ürünlerin hepsi duruyor ama o iki elbiseyi başka biri ayırttı,yarın ödeme yapmazsa size dönerim.
elbiseler satıldı mı?
Arkadaşlar ayakkabılar hariç ve bir de pembe çiçekli elbise,karelli siyahlı grili elbise,pembe uzun kol kedili tşört(satıldı) hariç gördüğünüz tüm ürünleri toplu olarak 75 tlye veriyorum.Çok çok uyguna geliyor.İhtiyacı olan kaçırmasın.
Etiketleri genelde 7-8-9 yaş,benim kızım gelişik olduğu için 6 yaşında giydi ama kızının boyunu kilosunu yazarsanolup olmayacaklarını söylerim sana.Toplu olarak satacaklarin kac yas benim kizim 9 yasinda ama zayif 8 yas kiyafetletde olur varmiydi
Etiketleri genelde 7-8-9 yaş,benim kızım gelişik olduğu için 6 yaşında giydi ama kızının boyunu kilosunu yazarsanolup olmayacaklarını söylerim sana.
Merhaba kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı,ürünlerin hepsi duruyor ama o iki elbiseyi başka biri ayırttı,yarın ödeme yapmazsa size dönerim.
Ürünlerin çoğu 7-8 yaş etiketli,bir kısmı da 6-7 yaş.Benim kızım 35 kilo,boyunu da tam bilmiyorum ama uzun yaşıtlarından,2007 doğumlu ona olmuyor.Bu şekilde kıyas yapabilirsiniz.Eğer olur kızıma diyorsanız tasnif yapayım.Elinizdeki 8 9yas kiyafeleri toplu olarak gorebilirmiyim..
Arkadaşlar ayakkabılar hariç ve bir de pembe çiçekli elbise,karelli siyahlı grili elbise,pembe uzun kol kedili tşört(satıldı) hariç gördüğünüz tüm ürünleri toplu olarak 75 tlye veriyorum.Çok çok uyguna geliyor.İhtiyacı olan kaçırmasın.
merhaba toplu olarak fotolarını mı istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?