AminAmin.
Allah, bebek isteyene bebek
Huzur isteyene huzur
Saglık isteyene saglık
Para isteyene para
Ruh saglıgı ısteyene ruh saglıgı versın :))
Ne verırse hakkımızda en hayırlısını versın lakin, istedıgımız sey bizim için hayırlı degılse, gönlümüzü de ona razı etsin ki mutsuz olmayalım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 - 6 Mayıs Hıdırellez'iniz hayırlı, dualarınız kabul olsun.
- Konu Sahibi isabel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evin bi yerinde saklasan olır muBen yarın yine asacağım,erken asmışım 1 gün..Deniz bana 2 dakika atarım mutlaka denize.Sizde alın evde tutun deniz yada akar bir su görürseniz atarsınız bir gün..
Bu yazdığını şimdi gördüm ama kalplerimiz birmiş dün arkadaş için dua ederken çocuğu olmayan isteyen tüm kadınlara çocuk nasip et diye dua ettim çok içten ettim hepiniz için inşallah Allahım kabul eder dualarımızıAllah kabul etsin tüm dualarınızı, benim için ve benim gibi anne olmaya çabalayan tüm kadınlar için de dua eder misiniz? Allah temiz kalple dua eden cümlemize gönlünden geçenlerin hayırlısını nasip etsin İnşallah.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
MerhabaBu yazdığını şimdi gördüm ama kalplerimiz birmiş dün arkadaş için dua ederken çocuğu olmayan isteyen tüm kadınlara çocuk nasip et diye dua ettim çok içten ettim hepiniz için inşallah Allahım kabul eder dualarımızı
Size mesaj atmak istedim bir şey soracaktım da mesaj kutunuz kapalı
- 24 Eylül 2020
- 198
- 386
- 53
Bu yazdığını şimdi gördüm ama kalplerimiz birmiş dün arkadaş için dua ederken çocuğu olmayan isteyen tüm kadınlara çocuk nasip et diye dua ettim çok içten ettim hepiniz için inşallah Allahım kabul eder dualarımızı
Çok teşekkürler :) Amin binlerce kere Rabbim kabul eder İnşallah.
kapalımı ben bişey yapmadım amaMerhaba
Size mesaj atmak istedim bir şey soracaktım da mesaj kutunuz kapalı
- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Dilediğim her dilek kabul oldu, hatta dilerken hata yaptıklarım bilekızkardeşim evlensin diye kağıda gelinlik içinde kızkardeşimi çizerken karnına da bebek çizmiştim, kızcağız benim yüzümden evlendiği gece hamile kaldıdikkatli olmak lazım (sonra epey linç yedim aileden tabi, niye yanlışlık yaptın duanda diye)Daha önce yapmış olduklarınızdan dıleklerınızın kabul oldugu oldu mu? Olduysa tahmını ne kadar surede ve mucize gıbı bır dılegınız vardı?
hayırlısıyla bızlerınde gerceklesır inş ben kagıda yazdım çizdim dualarımı yaptım gul agacının dıbıne koydum denıze atmadım suya atmayın denız alıp gotursun vazgectım dılegımden yorumları vardı .sız gömüyormuydunuzDilediğim her dilek kabul oldu, hatta dilerken hata yaptıklarım bilekızkardeşim evlensin diye kağıda gelinlik içinde kızkardeşimi çizerken karnına da bebek çizmiştim, kızcağız benim yüzümden evlendiği gece hamile kaldıdikkatli olmak lazım (sonra epey linç yedim aileden tabi, niye yanlışlık yaptın duanda diye)
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Gül dibine gömüyorum :)hayırlısıyla bızlerınde gerceklesır inş ben kagıda yazdım çizdim dualarımı yaptım gul agacının dıbıne koydum denıze atmadım suya atmayın denız alıp gotursun vazgectım dılegımden yorumları vardı .sız gömüyormuydunuz
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Ne zaman alıyorsunuz oradan ?Gül dibine gömüyorum :)
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Almıyoruz canım, kalıyorNe zaman alıyorsunuz oradan ?
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Bende yaptımAlmıyoruz canım, kalıyor
Çizdim bir tane
İnşallah olur ya
Geçen yıl Siz nasıl yapmıştınız?Bu sene kacirdim maalesef o da buraya takilmadigimdan sanirim.. ama gecen sene yaptigim seyler kismen kabul
Oldu.. bi kismi
Olmadi ama zamani vardir herhlde..