- 23 Ocak 2016
- 32.919
- 49.313
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç almadım çünkü alıcam da denizin oraya gidicem de atıcam da uzun iş. Hatta enteresandır gülün saksını değiştirirken kağıtlarım yoktu. Sulandıkça eriyip yok olmuşlar.Aaa yazıp bırakıyor muyuz öyle tamam canım o zaman akşamdan gömiyim ben
Uzun yıllar sağlık, huzur, mutluluk ve bereket içinde yaşayın inşallah6 Mayıs Hıdrellez eşim ve kızımızın doğum günü onlarla birlikte nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim.
Çok teşekkür ederim cansınız bir mukabele siz de yaşayın inşallahUzun yıllar sağlık, huzur, mutluluk ve bereket içinde yaşayın inşallah
Duası nasıl canım kaç kere okuyorsun kağıda yazıyor musun çiziyor musun kırmızı kurdele ile bağlayıp mı gömüyorsun çok heyecanlandım lütfen cevap verBen her sene yazıyorum küçük bir kağıda, ve evde saksıda ki gülümün toprağına gömüyorum. Gömdükten sonra Hıdırellez duası var onu okuyorum. Sonra almıyorum duamı ordan. Çok şükür yazıpta gerçekleşmeyen dileğim yok.
Duası nasıl canım kaç kere okuyorsun kağıda yazıyor musun çiziyor musun kırmızı kurdele ile bağlayıp mı gömüyorsun çok heyecanlandım lütfen cevap ver
Kağıda çiziyor musunuz dileği yoksa yazıyor musunuz birde ne zaman gömülüyor kaç gibi akşam ezanından sonra mıBismillahirahmanirahimBin bir adım bir adım /Allah bir adım adım / Kerim kerem Allah /Başımda bir duman var yardım eyle ya Allah / La ilaha illallah muhammeden resullullah yetiş imdadıma hızır ile Allah birsin sen kulla mişersin biz gibi kulların yardımcısı sensin hızır deryada erdim murada amin.
Duası bu. 39 kere akşam ezanından sonra kağıdı gülün toprağına gömdükten sonra okuyorsun. Yarında 1 tane. Bu kadar. Kırmızı kurdele falan bağlamıyorum.
Kağıda çiziyor musunuz dileği yoksa yazıyor musunuz birde ne zaman gömülüyor kaç gibi akşam ezanından sonra mı
Çok teşekkür ederim canım Allah hayır dualarımızı hayırsıyla nasip etsin aminHiç çizmedim çünkü benşm çizimim berbat hep yazdım. Akşam ezanından sonra gömüp okucaksın canım.
Çok teşekkür ederim canım Allah hayır dualarımızı hayırsıyla nasip etsin amin
Çok teşekkür ederim cansınız bir mukabele siz de yaşayın inşallah
Gül ağacı yoksa ne yapmamız gerekiyorBismillahirahmanirahimBin bir adım bir adım /Allah bir adım adım / Kerim kerem Allah /Başımda bir duman var yardım eyle ya Allah / La ilaha illallah muhammeden resullullah yetiş imdadıma hızır ile Allah birsin sen kulla mişersin biz gibi kulların yardımcısı sensin hızır deryada erdim murada amin.
Duası bu. 39 kere akşam ezanından sonra kağıdı gülün toprağına gömdükten sonra okuyorsun. Yarında 1 tane. Bu kadar. Kırmızı kurdele falan bağlamıyorum.
Daha önce yapmış olduklarınızdan dıleklerınızın kabul oldugu oldu mu? Olduysa tahmını ne kadar surede ve mucize gıbı bır dılegınız vardı?Yine yaptım, bekliyorum ve istiyorum, önce Rabb'imden
Gül ağacı yoksa ne yapmamız gerekiyor