- 27 Nisan 2021
- 37
- 24
- 3
- 24
EvetHıdırellez bu akşam mı başlıyor ?
Ne yapılıyor tam olarak ben daha önceden duymamıştım hiç anlatırmısın lütfen bende şansımı denemek istiyorum☺Resim çizim buraya da atarım amin desin herkes
Allah im herkesin duasını kabul etsin inşallah
Her geleni Hızır mı bilecegiz bu günlerde? İçim ürperiyor... :)aaaaaaaaaaaaa bugun mu hıdırellez yuppııııııı
Amin kuzum amin inşAllah olucak Rabbim nasip edicektir sanadaAllahım evime yuvama sağlık bereket neşe huzur ver yarabbimkalbimin bahçesinde koşuşturan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et nicesine inşallah amin ecmain
Kızlar akşam dileğimizi gül ağacına gömüp sabah gün doğmadan mı almamız gerekiyor yani sahurda alabilirim o zaman dimi. Birde şehirde yaşıyorum ben bulunduğum bölgede gül ağacı yok ama camımda saksıda küçük gülüm var oda olur mu?
İnşallah fülüzüm hepimiz dualarımızı yaşarken bulalım kendimizi İnşallahAmin kuzum amin inşAllah olucak Rabbim nasip edicektir sanada
Aaa yazıp bırakıyor muyuz öyle tamam canım o zaman akşamdan gömiyim benBen her sene yazıyorum küçük bir kağıda, ve evde saksıda ki gülümün toprağına gömüyorum. Gömdükten sonra Hıdırellez duası var onu okuyorum. Sonra almıyorum duamı ordan. Çok şükür yazıpta gerçekleşmeyen dileğim yok.
İlla gül ağacı olmasımı gerekiyor?Kızlar akşam dileğimizi gül ağacına gömüp sabah gün doğmadan mı almamız gerekiyor yani sahurda alabilirim o zaman dimi. Birde şehirde yaşıyorum ben bulunduğum bölgede gül ağacı yok ama camımda saksıda küçük gülüm var oda olur mu?
Öyle biliyorumİlla gül ağacı olmasımı gerekiyor?
Ben karsta yaşıyorum.Burda nerden bulacam gül ağacınıÖyle biliyorum
şu 100 rekat olan buHızır a.s.'ın namazını öğrendim, onu kilmak istiyorum güç yetirirsem
Amin inşallah hepimizin gönlünden geçeni kabul etsin rabbimHıdırellez ya da Hıdrellez, Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir.
Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır.
Hıdırellez 2020 yılında 5 Mayıs Salı akşamı başlayacak, 6 mayıs Çarşamba ikindi ezanında bitecek.
Eki Görüntüle 2630079
Hıdırellez niyeti :
Evinize, mutfağınıza, gelirinize İlyas Peygamberin duası..
Tıkanmış, yavaşlamış, durmuş işlerinize
Hızır'ın eli değsin, bedeninize, sağlığınıza buluşmalarının gücü aksın..
Hayatınıza neşe, keyif, huzur ve bereketin hayırlısı gelsin..
Sevgiyle hıdırellez'iniz hayırlı ,dualarınız kabul olsun inşallah ...
Sadece gül ağacı değil ki asıl sorun ertesi gün akan suya atma meselesi dere,ırmak ve deniz gibi ben İstanbulda yaşıyorum ama yasaklardan dolayı gidip atma imkanı yok maalesefBen karsta yaşıyorum.Burda nerden bulacam gül ağacını
YYaSadece gül ağacı değil ki asıl sorun ertesi gün akan suya atma meselesi dere,ırmak ve deniz gibi ben İstanbulda yaşıyorum ama yasaklardan dolayı gidip atma imkanı
Yapamiyoz yaniiSadece gül ağacı değil ki asıl sorun ertesi gün akan suya atma meselesi dere,ırmak ve deniz gibi ben İstanbulda yaşıyorum ama yasaklardan dolayı gidip atma imkanı yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?