5-6 kg Verdiren Patates Diyeti-2

kızlar farkındaysanız 2. gün kaybım sadece 100 gram demekki diyete harfiyen uymak lazımmış....tecrübeyse sabit buda bana kapak olsun yemek yok artık
mrb ben de bugün başladım diyete. bitti sayılır ilk günüm. :)sizin sonuçlar nasıl geri aldınız mı kilo

Ben bu diyeti üç dört kez uyguladim. 5 günde 3-4 kilo veriliyor. Bırakınca 2 kilo geri geldiğini göz önüne alırsak:
Beş günde 2 kilo garanti.
Uygulaması kolay ben yağsız bol yeşillikle salata halinde tükettim patatesleri.
ÖNEMLİ NOTiyeti üst üste iki hafta yaptığımda ikinci hafta ancak 500 gr. verdim ikisinde de.

Arkadaslar diyeti yapıp sonuç alan var mı ilk günü bitirdim cok kötü tadı umutsuzluk var ya

Merhaba kızlar bugün 69 kiloyla patates diyetine başlıyorum hedefim 65 sonra 60 sonra 55:)) canıma tak etti artık azimliyim bu sefer olucakk

Kizlar slm bende 61 kiloyum 57 kiloma geri donmek istiyorum iki dogumumda sezeryandi nasil zayiflayabilirim fikri olan varmi

Kızlar merhaba. Bende bu diyete yarın baslamak istiyorum. 73 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum bunu uygulandıgımda kesin olarak vermeye baslayabilir miyim. Bide ben calısmıyorum suan evdeyim egzersizde yaparımm. Kesin gider dimi?

Günaydın kızlar sabah tartıldım 68 kiloyum tamm:)) 1 kilo gitmiş ödem attım muhtemeelen olsun aynen devam

Merhaba arkadaşlar ben diyetin 4. günündeyim.Bugün kahvaltı olarak 2 küçük elma yedim.aslında aç değilim diyetin 4.gününe kadar da açlık hissetmedim.Patates çok doyurucu oluyor.Ben patatesin içine bol pul biber,isot,bir parça tel peynir , bol limon,nar ekşisi ve çok az zeytinyağı ekledim ( az miktar tuz da tabiki )öğlenleri ve akşam ekstra havuç ,marul,maydonoz vs ekledim.Bizim sorunumuz açlık değil sadece aç gözlülüğümüz : -)) 74 kilo ile başladım 4. günümde 71.6 yım benim için çok iyi bir sonuç , irademi koruyarak 1 haftayı tamamlayacağım.Sonra 1 hafta ara verip yine abartmadan beslenerek yeşilliği bol çorba gibi hafif yiyeceklerle devam edip 1 hafta daha uygulayacağım.Bu arada gün içinde 2 litre su ve bol bol şekersiz normal çay ve bitki çayları içiyorum.Hareket etmeye gelince masa başı çalışıyorum hiç vaktim olmuyor hareket etmek için :-(( Neyse yapacak birsey yok kış mevsiminde ama diyete devam iradesine güvenen arkadaşlara tavsiye ederim aç kalmıyorsunuz aç gözlülüğünüzü de yeniyorsunuz ))

bende bugun bssladım 60 kilo ile bakalım sonunu gorebilicm mi ben bide maydanoz koyuyorum

Ben bu diyeti yıllar önce yapmıştım sadece 3 gün yapabilmiştim 3 günde 3 kilo vermiştim ama hiç acıkmadan şimdi tekrar yapmak istiyorum nasıl olacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…