- 6 Nisan 2016
- 42
- 18
- 3
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosunuz acaba ? Kilo fazlasına göre oran değişiyor ondan merak ettim ve tebrikler 4kilo inanılmaz güzel bana da diyetisyen bunu 4gün olarak verdi ilk 2gün sadece patates sonraki 2gün farklı ama bu listeye çok benziyor bende yarın sabah başlıyorum inşlh banada 2 -3 Kilo verdirir birde detoks ların arasında 1ay olmali üst üste detoks yapmak tehlikeli bir kaç hafta güzel bir diyet uygulayıp mesela 4hafta sonra kabak detoksu yapabilirsiniz onunlada herkes çok iyi kilo veriyor memnun kalıyorSelam herkese Bende 3 günlük olan patates diyeti ile tam uyarak -4,2 kg ya veda ettim ve almadım çok şükür ! Başka hangi detoxu tavsiye ediyorsunuz ?
Kimse bana cevap yazmamış ben merak edenler olur diye yazıyım 2.gün bittikden sonra bugün de tartıldım 66.2 çıktım toplam 2günde 2 kilo gitti benim diyetisyenim 2günden fazla zarflı diyor 2gün bitince de detoks sonrası 2günlük geçiş diyeti veriyor bugün ona geçtim ben 2günde direnci kırmak isteyen herkese tavsiye ederim gerçekten güzel sonuç alınıyor ben denedim aldımŞuan bunu yapan başka kimse varmı bana vucudu şaşırtmak ve metobolizmayi canlandırmak için 2gün diyetisyen önerdi aynı şekilde 3öğün 5'er saat ara ile sade patates yedim bununla birlikte 1maden suyu (2demişti ben 1içebildim) ,1yeşil çay,1form çay,birde 1.5 lite maydonozlu tarçınlı su içiliyor bugün 2.günüme devam ediyor 1günde -1.200 gitti inşallah yarında 1.200 daha düşerim