• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kg Verdiren Patates Diyeti-2

acaba kaç kiloydunuz ilk başladığınızda.. ben bu diyeti yapak istiorum da...

Valla 71 kilo civarıydım 63 kiloya dustum esim yutrdısına cıkmıştı bir haftalık beni gorunce soka girmişti o gelene kadar 4 kilo vermiştim :)) Cok hızlı gidiyor ama sağlıklımı bilmiyorum canıma tak etmişti yaptım valla cok tavsiye etmiyorum ama verdırıyor :42::42:

Yarın başlamaya niyetlendim bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum, şuan 68 kiloyum doğumdan sonra kaldım böyle sabitledim adeta şöyle 5 kilom gitse kendimi çok mutlu hissedeceğim sizlerde paylaşın arkadaşlar motive olsun birbirimize, 62 kiloyla hamile kalmıştım, hadi bakalım gün gün yazarım hemen belli olmaz galiba bide bünyeden bünyeye değişir deniliyor hedef 5 kilo sağlıklı bi şekilde inşallah.

Dogum kilosu yerleşik degıl hemen gıder ufak bi detoksla kafana takma ben dogumdan 3.5 ay sonra 18 kilo verdım :16: istersen olur hiççç merak etme seni anlıyorum hamilelikte insan kaç kere hamile olucam diyip diyip yiyor yemedıgı kadar insanlarda gaza getırıyor onu ye bunu ye diye :) sonra dıyet yapmak ınsana zor gelıyor tabı ama inat et kıyafetlerine tekrar girmenın hazzını hiç bir yemek veremez ..:32::16::9:

Yarın başlamaya niyetlendim bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum, şuan 68 kiloyum doğumdan sonra kaldım böyle sabitledim adeta şöyle 5 kilom gitse kendimi çok mutlu hissedeceğim sizlerde paylaşın arkadaşlar motive olsun birbirimize, 62 kiloyla hamile kalmıştım, hadi bakalım gün gün yazarım hemen belli olmaz galiba bide bünyeden bünyeye değişir deniliyor hedef 5 kilo sağlıklı bi şekilde inşallah.

Ben elma diyetini tavsiye ediyorum o daha kolay ve cekılır :15::9:

Dogum kilosu yerleşik degıl hemen gıder ufak bi detoksla kafana takma ben dogumdan 3.5 ay sonra 18 kilo verdım :16: istersen olur hiççç merak etme seni anlıyorum hamilelikte insan kaç kere hamile olucam diyip diyip yiyor yemedıgı kadar insanlarda gaza getırıyor onu ye bunu ye diye :) sonra dıyet yapmak ınsana zor gelıyor tabı ama inat et kıyafetlerine tekrar girmenın hazzını hiç bir yemek veremez ..:32::16::9:

miraybusra çok teşekkür ederim, inşallah gider doğuma girerken 85 kiloydum, 62-63 civarı da doğumdan önceki kilom şu azıcık kilo psikolojimi bozdu gitmiyo gitmiyo, diğeri hiçbişey yapmadan doğumdan sonra gitti, bu kaldı, bide sezaryan benimki mekik işe yaramaz deniyo göbek için sinirler kesildiği için, ama ben yine de bi umutla çekiyom, nefret ediyorum kilodan yağlı yağlı hele o large bedeni görünce hiç bişey almadım kendime dönücem eski halime, bu elma diyeti nasıl yazarmısın

miraybusra çok teşekkür ederim, inşallah gider doğuma girerken 85 kiloydum, 62-63 civarı da doğumdan önceki kilom şu azıcık kilo psikolojimi bozdu gitmiyo gitmiyo, diğeri hiçbişey yapmadan doğumdan sonra gitti, bu kaldı, bide sezaryan benimki mekik işe yaramaz deniyo göbek için sinirler kesildiği için, ama ben yine de bi umutla çekiyom, nefret ediyorum kilodan yağlı yağlı hele o large bedeni görünce hiç bişey almadım kendime dönücem eski halime, bu elma diyeti nasıl yazarmısın

Donuceksin hiç merak etme sabırlı ve azimli ol cokk şukur ben sabredip azmedip cok kilo verdim bak hala dikkat ediyorum bırakmadım .. Bıkmak yok Allah herkese aynı miğdeyi veriyor buyutmek küçültmek bizim elimizde :) zayıf bir kaşık çorbayla tıkanan kızlara bak mesela :14::9::9::9::9: elma diyetinide önermiyorum baştan söyliyim ama güzel kilo verdiriyor:34: sabah bir dilim kepek ekmeği peynir ve yumurta saat sekiz veya dokuzda basladıgını varsayarsak iki saatte bir yeşil elma yiyceksin baska hiç bir şey yok bir hafta yap bana dua ediceksin ( tabi emzirmiyorsan ) hemen gidiyor .. Sonrasında almamak için : Et haftada uc gun yiyceksin ve et yiycegın gunlerde bu ogunleri oglene denk getir .. Aksamı salatayla gecirmeye calıs ... Elma diyetini dayanabildiğin kadar yapabilirsin

Ayrıca bende sezeryanla dogum yaptım grdugun karın ölgesındekı yaglanma kılodan kaynaklı gıdıcek merak etme :45:

çok vermişsiniz yaaa şaka gibi hemen başlıcam.

o patates diyeti kabus gibi bişey yenmiyor yağsız tuzsuz, daha sabahında fenalaştım ben biraz da renklendirmiştim halbuki nane ve biberle, sonuç hüsran öğlen başımda yıldızlar dönmeye başladı, bugün elma diyetini yapayım dedim, birsürü yeşil elma aldım sabahı iyiydi bu sefer, öğlen oldu elma yedikçe acıktım olmadı, pes etmek yok yarın tekrar denicem çocuktan yoruluyorum beni baya zorladı ama yapcak bişey yok

Kimse yok mu,
Kendi kendime motive oluyorum :-)
61.1geldm sabah, ben iki kucuk boy patates yiyorum, yaninda yarim kase yogurt ya da biraz labne yiyorum.
Haftaya yazicam sonuvu, he bide biberiye portakal susam lahana yagi karisimini surup yuruyuse basladim, bakalimne olacak, once 55 , sonra 50olmakhedefim

Kimse yok mu,
Kendi kendime motive oluyorum :-)
61.1geldm sabah, ben iki kucuk boy patates yiyorum, yaninda yarim kase yogurt ya da biraz labne yiyorum.
Haftaya yazicam sonuvu, he bide biberiye portakal susam lahana yagi karisimini surup yuruyuse basladim, bakalimne olacak, once 55 , sonra 50olmakhedefim

Valla bende kismetse yarin basliyorum kazamiz mubarek ola :)) bende 62 yim dogumdan once 52 iydim hedef gene 52 :)) gerci su göbegim olmasa bu halimdende memnunum ama göbek sarkiyo resmen :( bakalim kac gun dayanicam bu diEte :))

Smdi tartildim 60,3 geldim, dun 61,1 gelmistim, super motive oldum valla baskasi dese inanmam ama kendim yaşıyorum, ama biberiye yag karisimi da etkili cunku idrarda boncuk boncuk yaglar görüyorum, cok sukur ya, cok mutluyum ,

Bende bir sey anlamadimki :) dün basladim ve sabah 62 idim.. Bu sabah 60.7 idim bakalim yarin sabah halim ne olur demin daYanamayip bir kac lokma menemen yedim ve onu eritmek icin tekrar 30 dakka yuruyus yaptim :))

Ben bugun misafirlikteydim, ama aksam yemekyemedim, ama asure yedim nolck:-) hemen 9lucayimi koydum, iki kupa iciorumher gun

Sali gunu basladim cumaya kadar iki kilo gitti ara ara kacamaklar yaptim ufak tefek tabiki :) ama bugun kestim artik hic bir sey yemedende olnuyor yahuu :17: haftada iki kilo verdiren diyete baslicam orda en azindan birseyler yiyorsun :) olmassa buna devam edicem yine.. 62 yle basladim 60 a indim cok sukur hala 7 kilo fazlam var

Merhaba
Herkes başlamış bu diyete ama sonu gelmemiş ben bir haftadır kendimce diyet yapıyordum bugün tartıldım 1,5 kilo vermişim
Ama bu diyeti hiç denemedim ama Pazartesi başlıcam ama kesinlikle bırakmak yok şuan 63 kiloyum bakalım bir hafta sonra
Ne olacak eğer merak eden olursa burdan bildirebilirim :) :32:

Merhaba
Herkes başlamış bu diyete ama sonu gelmemiş ben bir haftadır kendimce diyet yapıyordum bugün tartıldım 1,5 kilo vermişim
Ama bu diyeti hiç denemedim ama Pazartesi başlıcam ama kesinlikle bırakmak yok şuan 63 kiloyum bakalım bir hafta sonra
Ne olacak eğer merak eden olursa burdan bildirebilirim :) :32:

Yeni edindigim bilgiye gore bu diyet yagdan dgil sadece sudan kilo kaybettiriyormus kaliumu azalttigi icin yaglara dokunmuyormus ve diyet birKildiginda bobrekler tekrar baslayinca calismaya haliyle geri aliniyormus :(

Back