5+6 hamilelikte balık

nisatpkoglu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
92
15
8
26
Merhabalar 5 hafta 6 günlük hamileyim doktor somon ve hamsi tüketmemi söyledi fakat eşim bugün levrek almış levrek yedim levrek yemem sakıncalı mı gebeliğimde bebeğin gelişiminde herhangi bir olumsuzluk bırakmaz değil mi bilgisi olan yazabilir mi

Ayy kusura bakmayın güldüm 🤭🤭😂😂 ilk çocuk sanırım🤭 aklıma şey geldi, kahve içtim çocuğum kahveden kararır mı diyen kız 😂
Hiçbirşey olmaz canım şifa olsun çiğ et sakıncalı sakatat yememeye dikkat et. pişmiş balık eti çok faydalı korkma haftada 1 öneriyor doktorlar balık tüketimini

Ya ilk çocuğum olacak daha öncesinde bir düşük oldu fazla evhamlandım düşükten sonra levrekte civa oranı yüksek bir balık dediler bebeğin gelişimini etkiler dediler o yüzden korktum açıkçası sormak istedim😂

Ya ilk çocuğum olacak daha öncesinde bir düşük oldu fazla evhamlandım düşükten sonra levrekte civa oranı yüksek bir balık dediler bebeğin gelişimini etkiler dediler o yüzden korktum açıkçası sormak istedim😂
Hmm bilmiyordum ilk defa duydum baktım şimdi levreğe ama yinede sakıncalı değil haftada en fazla 1 kere tüketin yazıyor o yüzden korkma canım 🥰

Bu haftalarda panik yapmaya gerek yok bence :) Bir kez yemekten birşey olmaz . Bizde bu durumu bilmiyorduk . Esimin ısrarıyla bir kez levrek yemiştim . Doktorumuza sordugumuzda Norveç somonu önerdi ama avcılık yöntemiyle yakalanmış olucak . Çiftlik olan hiçbir balıgi yeme demişti. Sardalya ,hamsi,istavrit dip balığı değil bildiğim kadariyla.

Canım balık olarak mezgit önerilmiyor, gerisini yiyebilirsin hatta yiyebiliyorsan ne mutlu sana ben piştiği yere giremiyorum

Back
X