- Konu Sahibi JuliJuli06
Benim bebişte sürpriz oldu normal rutin kontrole gebe olmayanlar polikinliğine gidip rahminde kalınlaşma var gebe olabilirsin test yap değilsen adet söktürücü veririz demişti bende test yaptım şok olarak öğrendim minik fasulyemi belirti olarakta hiç belirti yok iştahım açıldı sürekli cips çikolata yiyesim geliyor diğer gebeliğimde tiksinmem çok olmuştu yaptığım yemeğin kokusunu alınca asla yiyemiyodum bu aksine iştahım arttı anca yiyorumKizlar selamlarrr ben suan 6+2 hamisim sizler kac haftaliksiniz belirtileriniz neler benim iki uc gundur kokulara asiri hassasiyetim basladi midem cok hafif bulaniyo (nerdeyse hic) birde enerjim yok sanki bugun, uyuma istegi geliyo sabahtan beri 4. Haftadan beri ishaldim yeni duzeldim kendi kendime patates yiyerek ilac vs kullanmadim cunku hicbi acil veya doktor bir sey yapmadi soylemedi 5 haftalikken doktora gittigimde kesede bebek gorunmuyo dedi o kadar uzuldumki ama umudumu kesmiyorum baska doktordan randevu aldim insallah gorunecek cunku daha kucuk ve gorunmeme ihtimali varmis o hafta bana dua edinnn sizin durumlar nasil kim neler hissediyo bakalim kalp atisini duyan varmi kac haftalikken duydunuz bizden onde olanlar bizede bilgi tavsiye versinnnnnn