- 1 Eylül 2019
- 485
- 614
- Konu Sahibi JuliJuli06
Çok gecmiş olsun canimVajinaldı canım ...
Dün bebeğimin gelişimini durduğunu öğrendim üzgünüm
İnsallah peşine hemen hamile kalirsin bizde düşüğün ayaği icerdedir peşine hemen gelir derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gecmiş olsun canimVajinaldı canım ...
Dün bebeğimin gelişimini durduğunu öğrendim üzgünüm
Boş gebelik belirtisi yok. Ultrasonla görünür ve anlaşılır. Boşsa zaten 1-2 hafta içinde kanamanız başlar, düşük için vücudunuz atar.Kizlar 8+1 oldum sağlık ocağında bir kere kan verdim hic dr felan gitmedim arkadaşlarım kızıyor ya boş gebelikse diye ?
Oyle olsa belirtisi ne olurdu
O zaman bi sikinti yoktur 8. Haftaya geldiyse insallahBoş gebelik belirtisi yok. Ultrasonla görünür ve anlaşılır. Boşsa zaten 1-2 hafta içinde kanamanız başlar, düşük için vücudunuz atar.
Normalde betaya en az 2 kere bakılmasını tavsiye ediyor herkes, yükselme olmuş mu diye. Ondan sonra da 6.-7. haftalarda en azından kontrole gitmek sağlıklı oluyor. Ben öyle yaptım en azından 6+2de kalbini dinlemiştim. Biraz geçe kalmışsınız gibi geldi bana ama tamamen sizin kararınız saygı duyarımO zaman bi sikinti yoktur 8. Haftaya geldiyse insallah
Hastaneye gitmek hic icimden gelmiyor ramazan oruç derken iyice tembellestim bayramdan sonra bi gider bakilirim
Daha zaten ramazanin basinda öğrendim gebeliğimi gitmek icin erken gordum bi kere saglik ocaginda kan verdim işte dedim biraz buyusun canlansin git gel yapmiyim hastaneye 9. Haftamda giderim sağlikli mi gelismiş mi birde cinsiyete giderim insallahNormalde betaya en az 2 kere bakılmasını tavsiye ediyor herkes, yükselme olmuş mu diye. Ondan sonra da 6.-7. haftalarda en azından kontrole gitmek sağlıklı oluyor. Ben öyle yaptım en azından 6+2de kalbini dinlemiştim. Biraz geçe kalmışsınız gibi geldi bana ama tamamen sizin kararınız saygı duyarım
Kan testlerinizi yaptırmanız gerekiyor ama çoktan. Onun dışında cinsiyet tahmini en erken 12. haftada belli oluyor fakat tarama testleri de mevcut. Yaptırmayacaksanız bilemem tabi.Daha zaten ramazanin basinda öğrendim gebeliğimi gitmek icin erken gordum bi kere saglik ocaginda kan verdim işte dedim biraz buyusun canlansin git gel yapmiyim hastaneye 9. Haftamda giderim sağlikli mi gelismiş mi birde cinsiyete giderim insallah
Bir sıkıntı olmazsa tabii
9. Haftada ilk muayeneme giderim 15. Haftamda da cinsiyet icin giderim diye dusundumKan testlerinizi yaptırmanız gerekiyor ama çoktan. Onun dışında cinsiyet tahmini en erken 12. haftada belli oluyor fakat tarama testleri de mevcut. Yaptırmayacaksanız bilemem tabi.
Sağol canım Allah razı olsunÇok gecmiş olsun canim
İnsallah peşine hemen hamile kalirsin bizde düşüğün ayaği icerdedir peşine hemen gelir derler
Merhaba bende de kese görünmüyor daha 1-2 haftalık olabilir dedi doktor aşırı ishal ve baş ağrısı var sizde de öyle oldu mu herkes kabız oluyor çünkü genelde korkuyorum?Kizlar selamlarrr ben suan 6+2 hamisim sizler kac haftaliksiniz belirtileriniz neler benim iki uc gundur kokulara asiri hassasiyetim basladi midem cok hafif bulaniyo (nerdeyse hic) birde enerjim yok sanki bugun, uyuma istegi geliyo sabahtan beri 4. Haftadan beri ishaldim yeni duzeldim kendi kendime patates yiyerek ilac vs kullanmadim cunku hicbi acil veya doktor bir sey yapmadi soylemedi 5 haftalikken doktora gittigimde kesede bebek gorunmuyo dedi o kadar uzuldumki ama umudumu kesmiyorum baska doktordan randevu aldim insallah gorunecek cunku daha kucuk ve gorunmeme ihtimali varmis o hafta bana dua edinnn sizin durumlar nasil kim neler hissediyo bakalim kalp atisini duyan varmi kac haftalikken duydunuz bizden onde olanlar bizede bilgi tavsiye versinnnnnn
Merhaba evet bende ishal bas agrisi yasadim benim 5nci haftada bile kese bos olabilir dedi bekledim 7. Haftamda baska doktora gittim saglikli bebek gayette. Endise etmeyin en baslarda keseyi gormuyolar ama sonradan bebis hop beliriveriyo insallah seninde saglikli bebisin gorunur ileriki haftalardaMerhaba bende de kese görünmüyor daha 1-2 haftalık olabilir dedi doktor aşırı ishal ve baş ağrısı var sizde de öyle oldu mu herkes kabız oluyor çünkü genelde korkuyorum?
Ayrica benim ishalim oyle biseydiki duramiyodum wcden cikamiyordum patates haslamasi yedim sabah oglen aksam sonra kesildiMerhaba bende de kese görünmüyor daha 1-2 haftalık olabilir dedi doktor aşırı ishal ve baş ağrısı var sizde de öyle oldu mu herkes kabız oluyor çünkü genelde korkuyorum?
Çok teşekkür ederimAyrica benim ishalim oyle biseydiki duramiyodum wcden cikamiyordum patates haslamasi yedim sabah oglen aksam sonra kesildi