5,5 aylık kızım destek istiyor

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
4. aydan itibaren uyku eğitimi verdim, beşiğinde kendi başına uyuyordu ben aynı odada durup uyumasını bekliyordum sadece. bir iki haftadır asla kendi başına uyumak istemiyor, destek istiyor beşiğine yatırır yatırmaz kıyameti koparıyor. beşiği salladığım saniye sesi kesiliyor. ne yapmam lazım?

Kendini güvende hissetmek istiyor.siz beşiği salladığınızda annem burdaymış diyip rahatlıyor. Ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama bir dönem terkedilme yalnız kalma annesizlik korkuları oluyor. Muhtemelen o döneme girdiniz. Bence beşiği sallamak yerine sırtını okşayın, tatlı tatlı konuşarak öpüp okşayarak göz temasını ten temasını hiç koparmadan yatağına yatırın. Kendini güvende sizi yanında hissetmesini sağlayın. Uyku eğitimi çok önemli evet ama bence baktınız bebeğiniz çok zorlanıyor kucağınızda uyumasına izin verin. Gün içinde sizinle olmaya tamamen doysun.
ve gözlemleyin başka bir sıkıntısı da olabilir,benim oğlum hasta olacağı zamanlarda da böyle yapardı.

teşekkür ederim yorumunuz için, deneyeceğim dediklerinizi

haklısınız, öyle yapıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…