Çocuk Hastalıkları 5,5 aylık bebeğimin bozulan uykuları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ilkesimge

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
3
0
34
Merhabalar, bebeğimin 5. Ayından itibaren gece uykuları bozuldu. Akşam uyuttuktan 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Sonra dalsa bile saat başı kalkıyor ve uykuya dalamıyor. Eskiden gece sadece 2-3 kere emmek için kalkardı. Bu geçici bir durum mu acaba?

Merhabalar, bebeğimin 5. Ayından itibaren gece uykuları bozuldu. Akşam uyuttuktan 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Sonra dalsa bile saat başı kalkıyor ve uykuya dalamıyor. Eskiden gece sadece 2-3 kere emmek için kalkardı. Bu geçici bir durum mu acaba?
Diş çıkartıyordur muhtemelen

15-20 gündür böyle ve diş de gelmiyor maalesef. Herkes artık uzun uyur diyor benim iyice moralim bozuldu. Uykusuz kalmaktan direncim düştü hasta oldum.

15-20 gündür böyle ve diş de gelmiyor maalesef. Herkes artık uzun uyur diyor benim iyice moralim bozuldu. Uykusuz kalmaktan direncim düştü hasta oldum.
Benim oğlumun da diş sıkıntısı bir 10 gün sürüyor tam çıkana kadar ondandır diye düşündüm.Maalesef belli bir yaşa kadar ya da uyku eğitimi vermeyince çok da uzun uyumuyorlar 🤷🏻‍♀️ Zor bir süreç gerçekten allah yardımcınız olsun

X