- 7 Ocak 2025
- 29
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi sesssizsinema
-
Nerede olduğu tespit edilemedi henüz ultrasonda bakıldı bulunamadıTüpe mi yerleşmiş?Neye göre dış gebelik dedi
Betan kaççok çok gecmıs oldun , bende 5+4 teyim bugün tekrar beta vericem ilk gebeliğim çok korkuyorum artısların nasıldı bilgi verirsen sevinirim
19 aralık son regli başlangıc17.01 : 100
19.01. 396.2
Bugün tekrar kan vericem
Artış güzel korkutma kendini17.01 : 100
19.01. 396.2
Bugün tekrar kan vericem
1,5 yıllık evlıyım hıc korunmadık olmadı hıcbır sorunda yok bı kere asılama denedık olmadı ıkıncı asılamaya hazırlandık tedavi için adet olmayı beklıyordum olmadım bu yuzden cok korkuyorum ınsallah artarak devam ederArtış güzel korkutma kendini
İnşallah canım umarım hiç tedaviye gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın. Betayı tekrarla.1,5 yıllık evlıyım hıc korunmadık olmadı hıcbır sorunda yok bı kere asılama denedık olmadı ıkıncı asılamaya hazırlandık tedavi için adet olmayı beklıyordum olmadım bu yuzden cok korkuyorum ınsallah artarak devam eder
iş çıkışı direk gidicem amin inşallahİnşallah canım umarım hiç tedaviye gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın. Betayı tekrarla.
Sonucu yazarsın bende merak ettmiş çıkışı direk gidicem amin inşallah
mutlaka yazarım cunku herseyı yazıp sonucu yazmayanlara cok kızıyorumSonucu yazarsın bende merak ettm
Malesef işleri bitince girmiyorlar artık siteye.mutlaka yazarım cunku herseyı yazıp sonucu yazmayanlara cok kızıyorum
Merhaba inşallah bi sorunla karşılaşmazsın gün aşırı kan takinde bulunun 2 güne bi iki katına çıkmalı,son adet tarihim 11 aralıktı buraya bıraktım fotosunu17.01 : 100
19.01. 396.2
Bugün tekrar kan vericem
22.01 beta 1457 bekliyoruz bakalımMerhaba inşallah bi sorunla karşılaşmazsın gün aşırı kan takinde bulunun 2 güne bi iki katına çıkmalı,son adet tarihim 11 aralıktı buraya bıraktım fotosunu
dün akşam verdim 1457Sonucu yazarsın bende merak ettm
396dan güzel ilerlemiş bence bugün veya yarın doktora gidin değer 1500 üzeriyse kese görünüyor bende 2165ken bile görünmemişti erken teşhis her zaman iyidir kendinizi korkutmayın ben şu an erken fark edildiğine şükrediyorum ameliyatsız hallederiz dedi doktor bana , stres yapmayın sizde inşallah yoktur öyle bi şeyiniz değeriniz güzel görünüyor22.01 beta 1457 bekliyoruz bakalım
dönüşün için çok teşekkür ederim
Bhcg 3000 i geçince gözüküyor karındanMerhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Maalesef dış gebelik teşhisi konduBhcg 3000 i geçince gözüküyor karından
inşallah Rabbim en yakın zamanda kucaklarımızı doldursun396dan güzel ilerlemiş bence bugün veya yarın doktora gidin değer 1500 üzeriyse kese görünüyor bende 2165ken bile görünmemişti erken teşhis her zaman iyidir kendinizi korkutmayın ben şu an erken fark edildiğine şükrediyorum ameliyatsız hallederiz dedi doktor bana , stres yapmayın sizde inşallah yoktur öyle bi şeyiniz değeriniz güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?