5+4 haftalık gebeyim ultrasonda görünmedi

sesssizsinema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
29
5
1
26
Merhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi

Alttan baksa görünürdü. Kişiden kişiye göre değişebilir. Benim 5+4 kese görünmüştü karından.

Şimdi anlamadığım şey; acile gittiğinizde mi 5+4 tünüz şuan mı ?

Alttan baksa görürdü canım. Korkma. Benim de 5+3 de göremedi dış gebelik falan diye korkuttular alttan bakıp gördü

Merhaba sağlıkla ilerler inşallah kasık ağrınız nasıl? Benim de çok ağrım var özellikle sağ tarafımda yaygın ve gece uyutmayan şekilde

Merhaba sağlıkla ilerler inşallah kasık ağrınız nasıl? Benim de çok ağrım var özellikle sağ tarafımda yaygın ve gece uyutmayan şekilde
İnşallah çok teşekkür ederim evet benim 2 gündür geceleri de uyutmayan şekilde ağrıyordu sağ ve solda da ağrım oldu kanamam yoktu ama endişelenmiştim ama hamiş akrabamız normal bende de oluyor hala dedi inşallah sizinki de normaldir

Tekrar kontrole gittin mi

1000 beta sonrasında bazen 3000ü bulabiliyor kesenin görünmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…