- 7 Ocak 2025
- 29
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi sesssizsinema
-
Alttan baksa görünürdü. Kişiden kişiye göre değişebilir. Benim 5+4 kese görünmüştü karından.Merhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Şimdi anlamadığım şey; acile gittiğinizde mi 5+4 tünüz şuan mı ?Merhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Acile gittiğimde 5+4düŞimdi anlamadığım şey; acile gittiğinizde mi 5+4 tünüz şuan mı ?
Ben 5+2 de gittim aşırı minikti zor görüldüAcile gittiğimde 5+4dü
Teşekkür ederimmmBen 5+2 de gittim aşırı minikti zor görüldü
Ama döllenme zamanı da etkili. Sizin de belki bir tık geç zamanda döllendi yani 2-3 gün oynamış olabilir yumurtlama zamanınızda. O yüzden endişe etmeyin biraz daha bekleyin
Alttan baksa görürdü canım. Korkma. Benim de 5+3 de göremedi dış gebelik falan diye korkuttular alttan bakıp gördüMerhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Merhaba sağlıkla ilerler inşallahMerhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Ay teşekkür ederim cok endişelenmiştim inşallah görünürAlttan baksa görürdü canım. Korkma. Benim de 5+3 de göremedi dış gebelik falan diye korkuttular alttan bakıp gördü
İnşallah çok teşekkür ederim evet benim 2 gündür geceleri de uyutmayan şekilde ağrıyordu sağ ve solda da ağrım oldu kanamam yoktu ama endişelenmiştim ama hamiş akrabamız normal bende de oluyor hala dedi inşallah sizinki de normaldirMerhaba sağlıkla ilerler inşallahkasık ağrınız nasıl? Benim de çok ağrım var özellikle sağ tarafımda yaygın ve gece uyutmayan şekilde
Tekrar kontrole gittin miMerhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Evet maalesef dış gebelikTekrar kontrole gittin mi
Geçmiş olsun cnmEvet maalesef dış gebelik
Tesekkür ederimGeçmiş olsun cnm
1000 beta sonrasında bazen 3000ü bulabiliyor kesenin görünmesi.Merhaba hanımlar 5+4 haftalık gebeyim geçen hafta beta 977 çıktı kasıklarımda çok ağrı var iki gündür ve kadın doğum acile gittim karnımdan baktı doktor keseyi göremedi rahim ağzı da olabilir çok küçük hangisi olduguna emin olamam dedi sizce kesenin görünmemesi normal mi
Teşekkür ediyorum dış gebelikmiş zaten1000 beta sonrasında bazen 3000ü bulabiliyor kesenin görünmesi.
Tüpe mi yerleşmiş?Neye göre dış gebelik dediTeşekkür ediyorum dış gebelikmiş zaten
çok çok gecmıs oldun , bende 5+4 teyim bugün tekrar beta vericem ilk gebeliğim çok korkuyorum artısların nasıldı bilgi verirsen sevinirimTesekkür ederim
Hayır ilk gebeliğim normaldi, değerim beklenilene göre yükselmedi ve kese alttan da görünmediTüpe mi yerleşmiş?Neye göre dış gebelik dedi
Kürtaj mı?Hayır ilk gebeliğim normaldi, değerim beklenilene göre yükselmedi ve kese alttan da görünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?