5-10-15-20 TL'ye ürünler-kargo bendeeenn :)

Botlarin cok guzelmis. Kalibi dar mi. 37 giyiyorum ama ara sira 38 olabiliyor ayaklarimda Taraklı degil yani. Kalip dqrsa dusunebilirim.

Botlarin cok guzelmis. Kalibi dar mi. 37 giyiyorum ama ara sira 38 olabiliyor ayaklarimda Taraklı degil yani. Kalip dqrsa dusunebilirim.

canım şimdi ne desem yalan olur. ben 38 giyiyorum ama bazen 37 de olabiliyor. bot ayağıma tam oluyor.
sana nasıl olur bilemiyorum

[QUOTmosmos, post: 37010311, member: 279227"]canım şimdi ne desem yalan olur. ben 38 giyiyorum ama bazen 37 de olabiliyor. bot ayağıma tam oluyor.
sana nasıl olur bilemiyorum[/QUOTE]
Bir yeerden para bekliyorum gelince sana doncegeim botlar aklimda heralde sorun olmaz ya cok buuuk gelcegini sanmıyorum olmadi kalip koydururum hosuma gitti cunju. Kullanim durumuylada ilgili bilgi alabilirmiyim

[QUOTmosmos, post: 37010311, member: 279227"]canım şimdi ne desem yalan olur. ben 38 giyiyorum ama bazen 37 de olabiliyor. bot ayağıma tam oluyor.
sana nasıl olur bilemiyorum
Bir yeerden para bekliyorum gelince sana doncegeim botlar aklimda heralde sorun olmaz ya cok buuuk gelcegini sanmıyorum olmadi kalip koydururum hosuma gitti cunju. Kullanim durumuylada ilgili bilgi alabilirmiyim[/QUOTE]

tamam canım
4-5 kere giydim. ayağımı fena şekilde burktuğum için artık topuklu ayakkabı giyemiyorum o yüzden satıyorum.
çok temizler

Tamam canim almak osteyen birileri olursa once bana upas lutfen aklimda. Dedigim gibi para bekliyorum. Kargooyu siz karsiliyorsunuz dimi

Şu topuklu fermuarli ayakkabı çoook guzel ne kadar olur en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…