SİYAH CEKETİN BEDENİ VE FİYAI NEDİR CNM BDE ELBİSENİN BOYDAN FOTOSUNU KOYABİLİRMİSİN RİCA ETSEM
38 beden 10 tl canim.
Hangi elbiseden bahsediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SİYAH CEKETİN BEDENİ VE FİYAI NEDİR CNM BDE ELBİSENİN BOYDAN FOTOSUNU KOYABİLİRMİSİN RİCA ETSEM
Botlarin cok guzelmis. Kalibi dar mi. 37 giyiyorum ama ara sira 38 olabiliyor ayaklarimda Taraklı degil yani. Kalip dqrsa dusunebilirim.
Bir yeerden para bekliyorum gelince sana doncegeim botlar aklimda heralde sorun olmaz ya cok buuuk gelcegini sanmıyorum olmadi kalip koydururum hosuma gitti cunju. Kullanim durumuylada ilgili bilgi alabilirmiyim[/QUOTE][QUOTmosmos, post: 37010311, member: 279227"]canım şimdi ne desem yalan olur. ben 38 giyiyorum ama bazen 37 de olabiliyor. bot ayağıma tam oluyor.
sana nasıl olur bilemiyorum
Tamam canim almak osteyen birileri olursa once bana upas lutfen aklimda. Dedigim gibi para bekliyorum. Kargooyu siz karsiliyorsunuz dimi
Kalıbı nasıl topuk boyu kaç takas olur mu38 numara 25 lira canım
Kalıbı nasıl topuk boyu kaç takas olur mu
Zaten cok ucuza satiyorum ve kargo dahilŞu topuklu fermuarli ayakkabı çoook guzel ne kadar olur en son
Zaten cok ucuza satiyorum ve kargo dahil
daha fazla indirim yapmiyorum
hiç giyilmemiş mi o ve kaç numero :)