• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+1 haftalik hamileyim sürekli islaklik normalmidir?

Islaklık bendede oluyo bazen çok oluyo hatta normal diye biliyorum bnde,
Bnmde ilk zamanlarda dediğin gibi hafif ishalim vardı yeni yeni düzeliyo

@nonan ne zamandan beri bu ıslaklık devam ediyor? Bir de vajinal yoldan bir ilaç kullanıyor musun?

İlaçlar da ıslaklık sebebi diye düşünüyorum da o yüzden sordum.

Bunun dışında da ıslaklık olması bu haftalarda normal diye biliyorum. Zaten bebeğin suyu şu an çok azdır. Yani sürekli sana ıslaklık yaratacak kadar olması mümkün değildir sanırım.

Sana tavsiyem hep güzel şeyler düşün. Öncesinde kötü şeyler yaşayanlar için bunun zor olduğunu biliyorum ama her hamilelik birbirinden çok farklıdır ;)

İlaçlar da ıslaklık sebebi diye düşünüyorum da o yüzden sordum.

Bunun dışında da ıslaklık olması bu haftalarda normal diye biliyorum. Zaten bebeğin suyu şu an çok azdır. Yani sürekli sana ıslaklık yaratacak kadar olması mümkün değildir sanırım.

Sana tavsiyem hep güzel şeyler düşün. Öncesinde kötü şeyler yaşayanlar için bunun zor olduğunu biliyorum ama her hamilelik birbirinden çok farklıdır :KK66:
Haklisin canm cok panik yapiyorun yok yere Tsk ederm rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba Bayanlar
ben bugün tam 5+1 haftalik hamileyim. Sürekli bir islaklik var al tarafta ama asiri akma falan yok. Sadece wcye gittigimde misal mendille baktigimda hep islaklik geliyor. Kuru degil yani. Akintida yok ama arada bir sari/beyaz akinti oluyo ama cok az. Bu islaklik su gibi. Korkuyorum ben 5 hafta önce düsük yaptim acaba yine öylemi olacak allah korusun nolur tecrübelerinizi paylasin benimle

bende de olmuştu o şekilde akıntı ve ıslaklık, hala da oluyor zaten hamilelik boyunca ıslak olurmuş o bölge, akıntı her zaman yaşayabilirsiniz korkmayın, endişelendiğiniz her konuyu mutlaka doktorunuza sorun ama eminim ki kötü bir şey yoktur

Back