4yıl süren boşanma davam bitti ama :(

DytEzra

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
96
31
32
Merhaba kızlar benm 4 yıl süren çekilmeli boşanma davam vardı bitti Ama benm ziynet eşyalarımı alamadım hakim bende olduğun kanaat getirdi.Davayı ben açmama rağmen, 10 bin maddi manevi tazminat verilmesine kanaat getirildi.
benim normal bir arkadaşımla erkek yanyana çekilmiş fotoğraflarımızı bulup sadakatsizlikle suçladılar şimdi bu resimleri tekrar mahkemeye sunup bana dava açcaklar tazminat davası,10 bini vermemek için hiç umurumda değil parası (hala benle uğraşıyorlar bıkmadan) sizce bu davadan bir şey çıkarmı o fotoğraflar da normal arkadaşım tek sorun erkek olması,nafaka yada itiraz edildi istinafa gönderceklermiş ben artık okadar yoruldumki bu bu durumda bir şey alabilirlermi benden sizce ?

Ana hakim kusurlu buldu beni
Maddi manevi tazminatı kim ödeyecek? Kusur burada önem arz ediyor. Eğer karşı taraf size ödeyecekse hakim karşı tarafı kusurlu bulmuş. Ziynet eşyalarını alamadığınız için kusurlu sayılmazsınız onun gerekçesi çok daha başkadır.

Maddi manevi tazminatı kim ödeyecek? Kusur burada önem arz ediyor. Eğer karşı taraf size ödeyecekse hakim karşı tarafı kusurlu bulmuş. Ziynet eşyalarını alamadığınız için kusurlu sayılmazsınız onun gerekçesi çok daha başkadır.
Karşı taraf bana ödeyecek ama benide kusurlu görmüş hakim be bunlar sadakatsizlik davası açcaklar bana manavi tazminat yani

Ya gerçekten haklıyken haksız duruma düştüm,şimdi bana manevi tazminat açacaklar
Açsınlar ne olacak? Her dava kazanılıyor mu? Adamın derdi 5 kuruşsuz boşanmak. O yüzden diyorum anlaşmalı boşanın. Cünkü cokkk çirkefleşiyor erkek tarafı. Yıpranıyorsunuz aşırı derece de

Ziynetler kadına ait sayılmıyor mu Ziynet davasında kusur oranına bakılmıyor diye biliyordum ben
Gülüm ama kanıt yok ki? Bence kızlar evlenirken koluna bilezik olarak değil banka hesabına gram olarak almalı altınları. Yoksa böyle inek içti dağa kaçtı dağ yandı bitti kül olduya getiriyor erkek milleti

Sizin Avukatınız yok mu? Belli ki karşı taraf sağlam avukat bulmuş

X