- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Allah razi olsun beklicem inslalah hc brine birsey olmadan saglikla kucagima alirimSeni çok iyi anlıyorum. 4 üde evlat hangi birinden vazgececeksin. 1 ay daha bekle bence doktorun dediği gibi. Kalbini ferah tut. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Saglikla bebislerini kucağına almak nasip olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar 2. Asilamayla hamile kaldim sukurki. Bugun kalp atisini duyucaktm allaha sukur 4uze hamileyim. Ve doktroum onaylamiyo. 2 embriyoyu durdurmamiz gerektigini soyluyor. Allaha sukur 4unde kalbi atiyo canlilar. Suan tam 8+1im 1 ay daha bekleyelim.belki kendliginden 1 tanesi durur dedi. Diger turlu iki tanesini durdurmamiz lazm dedi. Ama ben onlara kiyamamki rabbim cezalandirir beni. Tasiyamazsin diyo riskli diyo 2 tanesini durdurmak gerek diyo ama diger ikisinede zararida kesin olmaz demiyo arada kalmak cok zormus . O kadar ugrastimki simdi nasil kiyim onlara. Hangisinden vazgeceyim. Nasil geceyim. Oluru yok. Nolucak bilmiyroum sonraki kontrolum bayramdan sonra bu durumda olan varmi.
Allah razi olsun beklicem inslalah hc brine birsey olmadan saglikla kucagima alirim
Cok guzel birseyyy ya insallah bende oyle olurimyaaa insan tabiki kıyamaz. rabbim sağlık sıhhat versin insallah hayırlısı olur. benim kuzenimde 3uzlere hamileydi. doktor birini durduralım dedi istemedi. çok sukur 3ü de sapasaglam dogdu tabi küçük dogdular kuvezde kaldılar. ama simdi evlerindeler 4.5kg olmuslar :)
Insallah bende oyle olurumesmerhatun66 da benzer durum yaşamıştı çok sukur hepsi de sağ salim dünyaya geldiler :)
Amin aminAllah yardımcın olsun sağlıkla gelsinler inşallah bence de başka doktora da git araştır bakalım riskli gebeliklere bakan doktor....
eğer ikisi alınması gerekecekse de kendiliğinden düşsün bari ...ay böyle demek te ne zor... Allah hayırlısını versin zor kararlar vermek zorunda bırakmasın
Hayrisi insalahBencede baska dr a git 4 dogan bebekler var , allah saglik versin hepsine ins
Saglikla gelsinler insallahhh gozun aydin kuzumSanırım yalnız degilsin arkadaşım bugun tüp bebek transferimin 12. Yani test günüm hcg degerim 1000 in üstünde çıktı. Doktor büyük ihtimal ikiz üçüz hatta dördüz bile olabilir dedi
Teşekkür ederim canım benim. Rabbim bebislerimizi sağlıcakla kulağımıza almayı nasip etsin inşallahSaglikla gelsinler insallahhh gozun aydin kuzum
Insallh canim bkliyorum hbrr ver bna kc tanelerTeşekkür ederim canım benim. Rabbim bebislerimizi sağlıcakla kulağımıza almayı nasip etsin inşallah
Öğrenir öğrenmez hemde :)))Insallh canim bkliyorum hbrr ver bna kc taneler
Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canm.hic korkma.sen allaha sigin gerisi gelir.elbetteki cok zor tek bebekle 3 bebek 4 bebek tasimak kolaymi? Ama rabbim ole guzel ayarliyo ki biraz sknti cekiyosun ama onlar iyi olsunda baska hic bisey istemiyorum diyosun.ben simdi ayagimda o alalim tasiyamazsin ddigi bebegi salliyorum :) o da ole guzel bi bebekki allahim ben buna nasil kiyabiliridim diyorum bin sukur bi cahillikle kalkip tamm dememisim.ki o alalim ddgim bebegim benim sirtimdaydi ve nerdeyse hic kalp atisini duymadan geldik sonuna sadece ultrasonda bi kac hareketini gorup tamm yasiyo diyip devam ediyoduk.sonunca 4 uz olmasini sen istemedin rabbim sana layik gordu ve verdi.ki kac milyonda bir olan bisey bu.o yuzden birak yasayip yasamicana doktorun degil rabbim karar versin veren o olduktan sonra bize karar vermek dusmez degilmi ? Sen herseyini duzenli kullan hic biseyini aksatma ilaclarini ozellikle ben bir ogun bi avuc ilac iciyodum kendine dikkat et yeter gerisi rabbimn takdiriMerhaba arkadaşlar 2. Asilamayla hamile kaldim sukurki. Bugun kalp atisini duyucaktm allaha sukur 4uze hamileyim. Ve doktroum onaylamiyo. 2 embriyoyu durdurmamiz gerektigini soyluyor. Allaha sukur 4unde kalbi atiyo canlilar. Suan tam 8+1im 1 ay daha bekleyelim.belki kendliginden 1 tanesi durur dedi. Diger turlu iki tanesini durdurmamiz lazm dedi. Ama ben onlara kiyamamki rabbim cezalandirir beni. Tasiyamazsin diyo riskli diyo 2 tanesini durdurmak gerek diyo ama diger ikisinede zararida kesin olmaz demiyo arada kalmak cok zormus . O kadar ugrastimki simdi nasil kiyim onlara. Hangisinden vazgeceyim. Nasil geceyim. Oluru yok. Nolucak bilmiyroum sonraki kontrolum bayramdan sonra bu durumda olan varmi.
Tammadr bekliyorumÖğrenir öğrenmez hemde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?