• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4üz gebelikkkk...

Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canm.hic korkma.sen allaha sigin gerisi gelir.elbetteki cok zor tek bebekle 3 bebek 4 bebek tasimak kolaymi? Ama rabbim ole guzel ayarliyo ki biraz sknti cekiyosun ama onlar iyi olsunda baska hic bisey istemiyorum diyosun.ben simdi ayagimda o alalim tasiyamazsin ddigi bebegi salliyorum :) o da ole guzel bi bebekki allahim ben buna nasil kiyabiliridim diyorum bin sukur bi cahillikle kalkip tamm dememisim.ki o alalim ddgim bebegim benim sirtimdaydi ve nerdeyse hic kalp atisini duymadan geldik sonuna sadece ultrasonda bi kac hareketini gorup tamm yasiyo diyip devam ediyoduk.sonunca 4 uz olmasini sen istemedin rabbim sana layik gordu ve verdi.ki kac milyonda bir olan bisey bu.o yuzden birak yasayip yasamicana doktorun degil rabbim karar versin veren o olduktan sonra bize karar vermek dusmez degilmi ? Sen herseyini duzenli kullan hic biseyini aksatma ilaclarini ozellikle ben bir ogun bi avuc ilac iciyodum kendine dikkat et yeter gerisi rabbimn takdiri
Guzel dileklerin icin tezekkur ederim canim. Ne guzel sana bende inslalah 4unude kucagima alirim rabbimin izniyle insallah bu arada ne kadarlik ken dogum yaptiniz erken dogum riski cok var diyorlar

Guzel dileklerin icin tezekkur ederim canim. Ne guzel sana bende inslalah 4unude kucagima alirim rabbimin izniyle insallah bu arada ne kadarlik ken dogum yaptiniz erken dogum riski cok var diyorlar
Allah razi olsun canm insallah bol bol dua et rabbim herseyin hayirlisini vercektir zaten.ben 33+4 de dogum yaptim.ama son 1 ayim cok zordu.kaburgalrim belim ayaklarim hic biyerim tutmuyodu artik yataktan yardim alip kalkiyodum.sancim yoktu ama nts de sancim cikti.doktorum zamani gelmis tehlikye atmayalim artik ddi olelikle oldu bakalim

Allah razi olsun canm insallah bol bol dua et rabbim herseyin hayirlisini vercektir zaten.ben 33+4 de dogum yaptim.ama son 1 ayim cok zordu.kaburgalrim belim ayaklarim hic biyerim tutmuyodu artik yataktan yardim alip kalkiyodum.sancim yoktu ama nts de sancim cikti.doktorum zamani gelmis tehlikye atmayalim artik ddi olelikle oldu bakalim
Canim ozelden yazicam bir kac birsey sormak istiyroum yazarim simdi.

Merhaba arkadaşlar 2. Asilamayla hamile kaldim sukurki. Bugun kalp atisini duyucaktm allaha sukur 4uze hamileyim. Ve doktroum onaylamiyo. 2 embriyoyu durdurmamiz gerektigini soyluyor. Allaha sukur 4unde kalbi atiyo canlilar. Suan tam 8+1im 1 ay daha bekleyelim.belki kendliginden 1 tanesi durur dedi. Diger turlu iki tanesini durdurmamiz lazm dedi. Ama ben onlara kiyamamki rabbim cezalandirir beni. Tasiyamazsin diyo riskli diyo 2 tanesini durdurmak gerek diyo ama diger ikisinede zararida kesin olmaz demiyo arada kalmak cok zormus . O kadar ugrastimki simdi nasil kiyim onlara. Hangisinden vazgeceyim. Nasil geceyim. Oluru yok. Nolucak bilmiyroum sonraki kontrolum bayramdan sonra bu durumda olan varmi.:bicak::110:
Öncelikle hayırlı olsun saglıkla kucagına alacagın günleri de görmeyi nasip etsin rabbim
Bende üçüz annesiyim . İlk öğrendiğimde bana da bütün doktorlar iğne yapalım birinin kalbini durduralm dedi diğerleri de risk altındaydı bu yapılacak işlemde ben bir an bile düşünmedim ve direk hayır rabbim verdi mucize mucizelere nasıl kıyılır dedim doktor yasamayabilir dedi bende yasayadavbilir böyle mucize verdiyse Allah dedim ve iyiki de öyle yapmısım hepsi yasadı doğum yaptım su an küvezdeler ama gördüğüm zaman iyiki diyorum iyiki hepsi benimle . Allah ne derse o olur . Bize verdi ki üçüz dördüz bi bildiği vardır . Mucizevi olay sonunu da rabbim bilir. Erken doğum riski var ama bu da normal değil mi bir bebeği insanlar zar zor tasıyor bizim bebeklrr ne yapsın ufacık karna sığmaya calısıyorlar . Allahım bütün bebeklere şifa versin . Sende canını sıkma yorulma hep yatarak gecirmye calıs yediğine içtiğine dikkat et ilaçlarını kullan ve kendine iyi bir doktor bul gerisini rabbime bırak

Öncelikle hayırlı olsun saglıkla kucagına alacagın günleri de görmeyi nasip etsin rabbim
Bende üçüz annesiyim . İlk öğrendiğimde bana da bütün doktorlar iğne yapalım birinin kalbini durduralm dedi diğerleri de risk altındaydı bu yapılacak işlemde ben bir an bile düşünmedim ve direk hayır rabbim verdi mucize mucizelere nasıl kıyılır dedim doktor yasamayabilir dedi bende yasayadavbilir böyle mucize verdiyse Allah dedim ve iyiki de öyle yapmısım hepsi yasadı doğum yaptım su an küvezdeler ama gördüğüm zaman iyiki diyorum iyiki hepsi benimle . Allah ne derse o olur . Bize verdi ki üçüz dördüz bi bildiği vardır . Mucizevi olay sonunu da rabbim bilir. Erken doğum riski var ama bu da normal değil mi bir bebeği insanlar zar zor tasıyor bizim bebeklrr ne yapsın ufacık karna sığmaya calısıyorlar . Allahım bütün bebeklere şifa versin . Sende canını sıkma yorulma hep yatarak gecirmye calıs yediğine içtiğine dikkat et ilaçlarını kullan ve kendine iyi bir doktor bul gerisini rabbime bırak
Canmm nasilsin ? Nasil cücükler nezaman cikacaklar allahin izniyle

Neden bu şekilde demiş ki? Bu riske neden olan şey ne? Tlc de bi program var beşiz bebekler var :) başka bi doktora gidin derim daha tecrübeli kalbi atarken ben sonlandıramazdım başka doktorlara giderdim.

Canim yorumun icin tesekkur ederim. Allah kuzucuklarini sana bagislsin inslalah ne kdarlikken dogum yaotin kac kilo dogdular. Bende ellemeyi dusunmuyorum ama korkularim var rabbimden hayrlisi inslalah

Neden bu şekilde demiş ki? Bu riske neden olan şey ne? Tlc de bi program var beşiz bebekler var :) başka bi doktora gidin derim daha tecrübeli kalbi atarken ben sonlandıramazdım başka doktorlara giderdim.
Canim cogu doktor tasdiklemiyor 4uz dogumu. Doktroum secenegi bana birakiyor zaten bende ellemeyi dusunmuyorumm hayrlisi insallah o olsun

Canim cogu doktor tasdiklemiyor 4uz dogumu. Doktroum secenegi bana birakiyor zaten bende ellemeyi dusunmuyorumm hayrlisi insallah o olsun
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende dokunmazdım içinizi ferah tutun güzel düşünün kalbiniz ne diyorsa onu yapın.

Canim yorumun icin tesekkur ederim. Allah kuzucuklarini sana bagislsin inslalah ne kdarlikken dogum yaotin kac kilo dogdular. Bende ellemeyi dusunmuyorum ama korkularim var rabbimden hayrlisi inslalah
Amin insallah.
27 hafta 2 günlükken doğum yaptım ben . 1030 ,970,830 gram doğdular miniklerim. Hep hayırlısını iste. Sormak istediklerin varsa sor ben cok aradım o zmanlr üçüz annesi de konusayım aklımdaki soruları sorayım diye

Canmm nasilsin ? Nasil cücükler nezaman cikacaklar allahin izniyle
Ben iyi olmaya calısıyorum. Kemik erimes cıktı bende ilaç kullanıyorum yavas yvas daha iyi oluyorum allahın izniyle tekrar yürümeye baslayacagım eskisi gbi inş
Miniklerin daha zamanı var hala makineye baglılar. Yoruluyorlar . Biraz daha büyümeleri lazım. Küçükler daha.

Ben iyi olmaya calısıyorum. Kemik erimes cıktı bende ilaç kullanıyorum yavas yvas daha iyi oluyorum allahın izniyle tekrar yürümeye baslayacagım eskisi gbi inş
Miniklerin daha zamanı var hala makineye baglılar. Yoruluyorlar . Biraz daha büyümeleri lazım. Küçükler daha.
Ya kemik erimesi mi ? Tobe ya onerden cikti simdi.valla canm gerci duydugum seylere sasirmiyorum artik bende bende rahim ameliyatindan sonra rahmin karnimda oldugu icin yuruyemiyodum ayaga kalkinca yerinden duscek gibi oluyodu.sen magnezyum kullanmamismiydin? Rabbim acil sifalar versin sana da bebislerede tez zamanda iyi ol da kavusun insallah

Ya kemik erimesi mi ? Tobe ya onerden cikti simdi.valla canm gerci duydugum seylere sasirmiyorum artik bende bende rahim ameliyatindan sonra rahmin karnimda oldugu icin yuruyemiyodum ayaga kalkinca yerinden duscek gibi oluyodu.sen magnezyum kullanmamismiydin? Rabbim acil sifalar versin sana da bebislerede tez zamanda iyi ol da kavusun insallah
KUllandım ama gec basladım magnezyuma demekki iş işten geçmiş o zaman . Şimdi tedavi oluyorum. Süt veremeiyorum bebeklere ona üzülüyorum . Sagdıgım son sütleri de verdim onlar iki hafta idare eder en fazla onları. Bende cogul gebelşkte basa gelecek herseye hazırlıklı olmak ve temkinli olmak lazım. İnşallah yavrularıma bir an önce hayrlısı ile kavusurjm.
Senin minişler gbi onlarda büyür inş.

KUllandım ama gec basladım magnezyuma demekki iş işten geçmiş o zaman . Şimdi tedavi oluyorum. Süt veremeiyorum bebeklere ona üzülüyorum . Sagdıgım son sütleri de verdim onlar iki hafta idare eder en fazla onları. Bende cogul gebelşkte basa gelecek herseye hazırlıklı olmak ve temkinli olmak lazım. İnşallah yavrularıma bir an önce hayrlısı ile kavusurjm.
Senin minişler gbi onlarda büyür inş.
En basta baslamak gerek iste.neyse canm bununla gecmis olsun rabbim sifa versin insallah.sut olayi sknti olmus ya.ilac tedavisi yuzunden mi ? Insallah tedavi bitne kadar kesilmez sutun bebislere vermesende sagiyosun dimi anne sutu cok degerli cok.ben o kadar zorlaniyorum ki keske diyorum hep uzuluyorum :( insallah canm benim ciksinlarda bian evvel burda gel bize dert yan uyuyamiyorum durmuyolar diye :)

En basta baslamak gerek iste.neyse canm bununla gecmis olsun rabbim sifa versin insallah.sut olayi sknti olmus ya.ilac tedavisi yuzunden mi ? Insallah tedavi bitne kadar kesilmez sutun bebislere vermesende sagiyosun dimi anne sutu cok degerli cok.ben o kadar zorlaniyorum ki keske diyorum hep uzuluyorum :KK43: insallah canm benim ciksinlarda bian evvel burda gel bize dert yan uyuyamiyorum durmuyolar diye :)
Sagıyorum ama cok azaldı sütüm bi anda ilaçlar kesiyor sütümü de 40 cc 50 cc geliyor sadece . Bundan önce 120 130 cc ye cıkmıstı ne güzel geliyordu . Bunada şükür diyorum akmasada damlıyor yani. Doktor beni yönlendirmedi cok kötü bi doktora denk gelmişim magnezymuda brn söyleyince baslattı. Şimdi onu Allaha havale ettim.

Back