- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
Guzel dileklerin icin tezekkur ederim canim. Ne guzel sana bende inslalah 4unude kucagima alirim rabbimin izniyle insallah bu arada ne kadarlik ken dogum yaptiniz erken dogum riski cok var diyorlarRabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canm.hic korkma.sen allaha sigin gerisi gelir.elbetteki cok zor tek bebekle 3 bebek 4 bebek tasimak kolaymi? Ama rabbim ole guzel ayarliyo ki biraz sknti cekiyosun ama onlar iyi olsunda baska hic bisey istemiyorum diyosun.ben simdi ayagimda o alalim tasiyamazsin ddigi bebegi salliyorum :) o da ole guzel bi bebekki allahim ben buna nasil kiyabiliridim diyorum bin sukur bi cahillikle kalkip tamm dememisim.ki o alalim ddgim bebegim benim sirtimdaydi ve nerdeyse hic kalp atisini duymadan geldik sonuna sadece ultrasonda bi kac hareketini gorup tamm yasiyo diyip devam ediyoduk.sonunca 4 uz olmasini sen istemedin rabbim sana layik gordu ve verdi.ki kac milyonda bir olan bisey bu.o yuzden birak yasayip yasamicana doktorun degil rabbim karar versin veren o olduktan sonra bize karar vermek dusmez degilmi ? Sen herseyini duzenli kullan hic biseyini aksatma ilaclarini ozellikle ben bir ogun bi avuc ilac iciyodum kendine dikkat et yeter gerisi rabbimn takdiri