• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4üz gebelikkkk...

Sagıyorum ama cok azaldı sütüm bi anda ilaçlar kesiyor sütümü de 40 cc 50 cc geliyor sadece . Bundan önce 120 130 cc ye cıkmıstı ne güzel geliyordu . Bunada şükür diyorum akmasada damlıyor yani. Doktor beni yönlendirmedi cok kötü bi doktora denk gelmişim magnezymuda brn söyleyince baslattı. Şimdi onu Allaha havale ettim.
Ah kuzum ya su ilac olayi hic olmamis valla ah o doktorlar yokmu.. simdi senn yavrularinn hakkini nasil odicek ? Benim bebekler eve gelmeden once tek gogsden 150 cc cikiyodu eve geldikleri gun bi anda azaldi.daha sonrada cabalasamda cogaltamadim.gogsumun ucu yoktu sut azdi emmek istemediler.emdiler geri mama vermek zorunda kaldim goz gore gore sutumun kesilmesine izin verdim nerdeyse cunku artik son zamanda sut yerine kan geliyodu.iste basimda biri demedi bu cocuklar gelince afallarsin simdi ordalarken bol bol.sag dolaba koy diye.o yuzden sana ddim ama sennde ilactan dolayi ama genede artirici biseyler icsen cok fayfasi olur sutun cekilmeden inan mama cok zor.bebekler bile begenmeyiuo ben bi ton mama degistirdim.kabiz yapio hsta oludlar bizimkiler direk halada cekiyolar.bilseydim keske bole olcani kan degil gogsumde kopsaydi sagardim

Ah kuzum ya su ilac olayi hic olmamis valla ah o doktorlar yokmu.. simdi senn yavrularinn hakkini nasil odicek ? Benim bebekler eve gelmeden once tek gogsden 150 cc cikiyodu eve geldikleri gun bi anda azaldi.daha sonrada cabalasamda cogaltamadim.gogsumun ucu yoktu sut azdi emmek istemediler.emdiler geri mama vermek zorunda kaldim goz gore gore sutumun kesilmesine izin verdim nerdeyse cunku artik son zamanda sut yerine kan geliyodu.iste basimda biri demedi bu cocuklar gelince afallarsin simdi ordalarken bol bol.sag dolaba koy diye.o yuzden sana ddim ama sennde ilactan dolayi ama genede artirici biseyler icsen cok fayfasi olur sutun cekilmeden inan mama cok zor.bebekler bile begenmeyiuo ben bi ton mama degistirdim.kabiz yapio hsta oludlar bizimkiler direk halada cekiyolar.bilseydim keske bole olcani kan degil gogsumde kopsaydi sagardim
Ben sagıyordum güzelde geliyordu ta ki ilaç baslayana kadar ama mecbur ilaç basladılar ayagımı oynatamıyordum yatma yatamıyordum oturma oturamıyordum agrıdan kıvranıyprdum acı cekiyordum doktor düşersen kemiklern kırılma derecesine gelmiş dedi o yüzden ilk öncesen iyi olacaksın ki sonra bebeklerine faydalı olabilesin dedi . O yüzden de mecbur tedavi başlandı
Kompostolar anne sütü arttıran bitki cayı falan içiyorum ama nafile en fazla 60 cc cıktı bunada şükür diyorum
Sana hastanrde hemşireler bişey demedimi bu konuda süt sag dolaba koy diye bana üç saatte bir sütünü sağ dediler hep. Kuzularım son sagdıgım sütleri içiyor şimdi .

Ben sagıyordum güzelde geliyordu ta ki ilaç baslayana kadar ama mecbur ilaç basladılar ayagımı oynatamıyordum yatma yatamıyordum oturma oturamıyordum agrıdan kıvranıyprdum acı cekiyordum doktor düşersen kemiklern kırılma derecesine gelmiş dedi o yüzden ilk öncesen iyi olacaksın ki sonra bebeklerine faydalı olabilesin dedi . O yüzden de mecbur tedavi başlandı
Kompostolar anne sütü arttıran bitki cayı falan içiyorum ama nafile en fazla 60 cc cıktı bunada şükür diyorum
Sana hastanrde hemşireler bişey demedimi bu konuda süt sag dolaba koy diye bana üç saatte bir sütünü sağ dediler hep. Kuzularım son sagdıgım sütleri içiyor şimdi .
Allah yardimcin olsun kuzum ne deyim bilemedim rabbim bi an evvel sifa versin sana da meleklerine kavus.valla kuzum ddiler de ben sutume fazla guvendim galiba 3 saatte bi hic sagmadim hergun 150 cc den 3 poset goturuyodum sagip dolaba atmak hic aklima gelmedi sahsen bide kesilebilcegini dusunmedim cunku baya guzeldi tek gogsum 150 cc cikariyodu tek seferde bende gelince nasil.olsa emzirimm diye dusundum ama onlarin emmicegi aklima bile gelmedi

Canım maşallah diyelim önce.tlc den kalabalık ailelerin programı var şimdiden başla istersen hamilelik doğum büyürken her anını gösteriyorlar fikir olur sanada 5 iz ler var orada inşallah sağlıkla doğar buyurler

Merhaba
Öncelikle tebrik ederim, bir an önce kavuşursunuz inşallah
Sağım sıklığınız nedir?
Saat başı 5-10 dk sağıp memeleri uyarın. Gece de 2 saatte bir
Sağım aralığı uzarsa memelere süte ihtiyaç yok uyarısı gider

Merhaba
Öncelikle tebrik ederim, bir an önce kavuşursunuz inşallah
Sağım sıklığınız nedir?
Saat başı 5-10 dk sağıp memeleri uyarın. Gece de 2 saatte bir
Sağım aralığı uzarsa memelere süte ihtiyaç yok uyarısı gider
Teşekkür ederm ben iyiyim artık cok şükür bebeklerim küvezdeler hala .
Bazen 3 saatte bir 15 dk bazen 5 saatte bir 15 er dk sagıyorum. En fazla 30 cc cıkıyor ama inanıyorum giderek artacak allahın izniyle

Teşekkür ederm ben iyiyim artık cok şükür bebeklerim küvezdeler hala .
Bazen 3 saatte bir 15 dk bazen 5 saatte bir 15 er dk sagıyorum. En fazla 30 cc cıkıyor ama inanıyorum giderek artacak allahın izniyle
Sağım aralıklarınız çok fazla. Memeye süte ihtiyaç yok uyarısı gidiyor
Saat başı sağım yapın

Merhaba arkadaşlar 2. Asilamayla hamile kaldim sukurki. Bugun kalp atisini duyucaktm allaha sukur 4uze hamileyim. Ve doktroum onaylamiyo. 2 embriyoyu durdurmamiz gerektigini soyluyor. Allaha sukur 4unde kalbi atiyo canlilar. Suan tam 8+1im 1 ay daha bekleyelim.belki kendliginden 1 tanesi durur dedi. Diger turlu iki tanesini durdurmamiz lazm dedi. Ama ben onlara kiyamamki rabbim cezalandirir beni. Tasiyamazsin diyo riskli diyo 2 tanesini durdurmak gerek diyo ama diger ikisinede zararida kesin olmaz demiyo arada kalmak cok zormus . O kadar ugrastimki simdi nasil kiyim onlara. Hangisinden vazgeceyim. Nasil geceyim. Oluru yok. Nolucak bilmiyroum sonraki kontrolum bayramdan sonra bu durumda olan varmi.:bicak::110:
Kadın beşiz doğurmuş haberlerde gösterdiler nette de var baska doktora görün

Back