Bebek İkinci El 4moms mammaro beşik

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
Orjinal kutusuyla sıfır ayarında 4moms mammaro beşiğim satılıktır garantisi devam etmektedir

Son düzenleme:
İstanbul Bakırköy fiyatı 500 tl garanti süresi 2 seneye yakın devam ediyor orjinal kutusuna kadar hersey mevcut ürün temiz kullanıldı bebeğimin uyku problemine tek çözüm bulan tek sey

Son düzenleme:
üzgünüm fiyat çok yüksek geldi. gittigidiyorda n11de 574e kadar iniyor fiyatlar. sen aldığında ne kadardı bilmiyorum ama ikinci el için bana yüksek geldi. iyi satışlar

üzgünüm fiyat çok yüksek geldi. gittigidiyorda n11de 574e kadar iniyor fiyatlar. sen aldığında ne kadardı bilmiyorum ama ikinci el için bana yüksek geldi. iyi satışlar

Evet ya burada sıfır ya ds 2. El farketmez fiyatların uygun olması gerekiyor sonuçta başka siteden alırken taksitle alma şansımız var ki o daha cazip gelince burdan almıyoruz.

Ben 1,5 ay önce 650 aldım 2. El fiyatlarını bilmiyorum ev değişikliğinden dolayı satmayı düşünüyorum yoksa çok memnun olduğum bi ürün 2. El fiyatı nedir ona göre güncelleyebilirim

merhaba ben ilgileniyorum özelden son olacak fiyatını bildirebilir misiniz?

2. el fiyatları 300 ile 400 arası değişiyor sahibindenden bakabilirsin. benim söylediklerim sıfır fiyatlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…