Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürün amerika'dan geldi dolayısı ile türkiye garantisi yok , şehir istanbul ( avrupa yakası )Merhaba ürünü almak istiyorum. Garantisi devam ediyor mu? Bir de hangi şehirde oturuyorsunuz
keşke sana kısmet olsaymış :)keşke 1 ay önce görseydin çok daha pahalıya aldımçok uyguna satıyorsun canım iyi satışlar.
sizin için kendi çektiğim video'yu ekliyorum ; ürün için çekinceniz olmasın son derece itinalı kullanılmış olup sorunsuzdur .Merhaba ürünü almak istiyorum. Fakat fotoğraflar ürünün kendi fotoğrafları mı yoksa internetten alıntı mı? Video ve bir iki fotoğraf yollarsanız yarın alabilirim. Ben de İstanbul Avrupa yakasındayım
ÜRÜN SATILMIŞTIR İLGİ GÖSTEREN TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜR EDERİM !!!4moms Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu ;
Sizin gibi hareket eder;
Ebeveynler titreşimli anakucağı gibi titremezler ya da salıncak gibi sallanmazlar.
Ebeveynler bebeklerini hisseder. Tıpkı MamaRoo'nun yaptığı gibi, sizin gibi hareket eder.
Beş farklı hareket sallama hareketi;
MamaRoo, hem yukarı aşağı hem de bir yandan diğer yana sallar, tıpkı anne ve babaların bebeklerini rahatlatmak için yaptıkları gibi.
Kanguru, Rock a Bye, Yukarı-Aşağı ve Sağa-Sola, Ağaç salıncağı, Okyanus dalgası.
Sallama şeklini ve hızını ayarlayıp, mp3 veya telefonunuzu bağlayabilir, müzik veya doğal sesleri çalabilirsiniz.
Uyku zamanından oyun zamanına geçiş;
Ters çevrilebilir oyuncak toplar minik eller için mükemmel ölçüdedir ve kolayca çıkarılabilir.
Ayarlanabilir yatış pozisyonu;
Bebeğinizin oyun ve uyku halinde daha rahat olmasını sağlar.
Yaklaşık 11 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.
Sıfır ürün fiyatı ortalama 1100 TL iken bikaç kez kullanılmış ürüne 400TL ye sahip olun.Eki Görüntüle 1670724 Eki Görüntüle 1670725 Eki Görüntüle 1670726 Eki Görüntüle 1670727