Bebek İkinci El 4moms Mamaroo Ana Kucağı

Eeyore_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
3
0
1
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

bebişimize 4moms mamaroo ana kucağı arıyoruz. 2. el temiz kullanıp satmayı düşünenler varsa mesajlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba,

bebişimize 4moms mamaroo ana kucağı arıyoruz. 2. el temiz kullanıp satmayı düşünenler varsa mesajlarınızı bekliyorum.

merhaba, ben izmir'deyim ve 8 aylik oglumun kullandigi mamaroo satiyorum. joker'den alindi ve garantisi devam ediyor. Ozellikle ilk aylar icin kesinlikle tavsiye ediyorum, yeni dogan pedi ayrica satiliyor, biz onu da almistik. 6 aylik olana kadar duzenli kullandik.
su an joker satis fiyati 699 TL, yeni dogan pedi 125 TL Ben yenidogan pedi ile birlikte 450 TL'ye satiyorum.

ilgilenirseniz bestecolpan@gmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz, resimlerini gonderirim.

Merhabalar bitanecik kızım için 4moms mamaroo arıyorum...ilgilenenler mugeebozkurt@gmail adresinden yada burdan ulaşabilir.şimdiden çok teşekkür ederim...

kesinlikle alın bizim hayatımızı kurtardı diyebilirim. her yerde öneriyorum. uyumama sorununa bunla çözüm bulduk..

Bende kesinlikle almam gerektiğini düşünüyorum; buraya üye arkadaşlardan bu konu ile ilgili mesaj bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…