• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4BA ve daha düşük kalite ile gebelik elde edenler

Ehlena112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2024
51
10
3
32
merhabalar,
Daha önce 6BA pgtli embriyom tutunmadi. Bende hiç bir problem saptanmadi. Tutunmama sebebini doktorum iç kısmın B kalite olmasına bağladı. Yani tamamiyle embriyo kaynaklı olduğunu söyledi.
Şimdi ise 4BA pgtli embriyo transfer sürecine başlayacağım, benzer embriyo tekrar iç kısım B. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
4BA morfoloji ile tutunan gebelikler var mi? Bana moral olsun istiyorum.

Heryere yazyorum sizede söylym ben 5aa çift tutmadı burada 3 b lerin tuttuğunu o kdr çok okudum ki kaliteli embriyo tutsa benim tutardı hiiç kendinzi üzmeyin boşuna stres yapmış olursunuz sağlıkla gelsin bebek inşallah 🥰

merhabalar,
Daha önce 6BA pgtli embriyom tutunmadi. Bende hiç bir problem saptanmadi. Tutunmama sebebini doktorum iç kısmın B kalite olmasına bağladı. Yani tamamiyle embriyo kaynaklı olduğunu söyledi.
Şimdi ise 4BA pgtli embriyo transfer sürecine başlayacağım, benzer embriyo tekrar iç kısım B. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
4BA morfoloji ile tutunan gebelikler var mi? Bana moral olsun istiyorum.
Merhaba, benimde 5a kalitede embriyom tuttu boş gebelik oldu ama pgtli değil benimkiler, şimdi 4ab embriyom var doktor genetikli yapalm diyor ama onunda tutmama ihtimali var ne yapacam bilmiyorum 😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲

Teşekkür ederim herkese, kesinlikle öyle herşey nasip kısmet. Pgtli sağlıklı olduğunu bilince beklenti çok yüksek oluyor. Hiç olumsuz düşünmemiştim. Şimdi böyle olunca insanın içine bir korku geliyor tabi ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. O yüzden güzel haberler duymaya ihtiyacım var hissettim.

Back