Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
49 u görmek artık farz oldu bana...çok yakında !!!
Haftaya pazartesiye kadar tartilmak yok... 7 günüm var... Tartida 57 li sayı görmek istiyorum çünkü... Allah im sen bana yardım et... Dayanma gücü, sabır, azim, irade ve kararlılık ver bana...
Geçmişe baktigimda eğer kararlı olursam kilo verebilecegimi kaç kere ispatladım kendime... Bir yaz tam 12 kilo vermiştim... Hiç unutmam...spor salonuna yazılmıştım... Ama sonrasinda bırakınca herşeyi hooooop yine bu halde buldum kendimi... Aslında benim sorunum kilo vermek değil verdiğim kiloyu koruyamamak... Ama şöyle düşünecek olursak da kiloyu korumak vermekten daha kolay... Sadece dikkat edeceksin... Ben şimdi kilo verecem diye anam ağlıyor resmen... Ahhhh ahhhhh bir 49 olsam 50 olunca hemen alarma gececem... Bir daha bu kiloya gelene kadar beklemeyecem... İpin ucunu kacirmayacam artık...
Bugün 12.günüm... 10 ağustos tartilma günüm... Kismetse... Kilo vermek ne zor zahmetli işmiş yaaaaa... Hopur hopur yerken bunları hiç düşünmüyoruz... Kendimiz ettik kendimiz bulduk... Bahane aramayalım...