• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

49 gün olmuş

Alisgulus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
128
197
53
44
17 yıl 1 ile 1.5 paket arası değişen gebelik ve emzirme dönemi içmediğim champex ile 20 gün kadar bıraktığımı düşündüğüm sigarayi 49 gün olmuş içmiyorum.Nasıl mi? Burayı okudum usenmedim baştan sona her topigi her gece okudum 1 ay boyunca sigarayı her içmemde seni sevmiyorum istemiyorum nefret ediyorum dedim.sonra 30 ekim günü uyandım duş aldım tertemiz missss bitti dedim.canım istemiyordu zaten kahvaltı yaptım dürtü geldi açtım siteyi okudum okudum baktım bitmiş istek sakız aldım çiğnemek iyi geldi her kriz de Parfum sıktım OH missss evi temizledim güzel bir yemek yaptım aksam oldu tabı istiyor canım taktik aynı parfüm sık dış fırçalama bide bitki çayı yada sakız böyle böyle 4 gün geçti eşim içen biri farketmedi içmediğimi 4.gün sonunda söyledim şaşırdı tabi sonra baktım oda balkonda içiyor gidiyor ağzını falan yıkıyor parfüm sıkıyor beni rahatsız etmemek amacı. Tabi buarada hersey mi lezzetli hersey mi güzel kokar arkadaş missss 5 kg aldım. Umrumda mi hayır burdan bir diyet listesi bulur yaparım seviyorum ya burayı .ve inanın artık aklıma dahi gelmiyor içmek.bu is ilaç falan değil beyin de bitiyor herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.

tebrikler bende üç gün oldu birakali ama geceler hiç gecmek bilmiyor çok sıkıcı geciyor sigarasiz

tebrikler bende üç gün oldu birakali ama geceler hiç gecmek bilmiyor çok sıkıcı geciyor sigarasiz
Geçer gülüm gece de gündüz de geçer Bşk zaten 3 gun olmuş işin fizyolojik tarafını bitirmissin sıra el alışkanlığı.kendine yeni bir uğraş bul kendinle ilgilen bakım yap kendine

Yapma böyle bak 3 gun demek ne demek tam 72 saat dayanmissin bu saatten sonra yakarsan bir tane bile eskisi gibi içmeye devam edersin.calisiyormusun bilmiyorum eğer suan musaitsen kalk bir dus al.yada ne bilim yatma ama yatmak çözüm değil sinemaya git yada kuaföre ama bu is bitti artık ya kapat o defteri

Nefsimle rekabet halindeydim kendimle can isteme olarak değil ama aklimdaydı sürekli ve şunu söylüyordum kendime ben sigara içmiyorum kendi kendimi yeniyordum ve bu bana özgüven veriyordu

A Asya yaren sigarayı içmeyi sevmen değil mesela... şunu kabul etmeliyizki bağımlılıktan içtik hep bak 7 aylık maşallah kızın var ve bırakman çok güzel, kendin için bebeğin için.... sakın başlama ok?
Benimde 7 yaşında oğlum var, geçen kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye kaldırıldığımda Allahım dedim ben ne yapmışım? Oğluma kim bakacak? çok fenaydı yaşadıklarım.... ne olcağımız belli değil ama ben kendime bile bile neden zarar vereyim ki? Bırakmak bırakmak bırakmak

Back