17 yıl 1 ile 1.5 paket arası değişen gebelik ve emzirme dönemi içmediğim champex ile 20 gün kadar bıraktığımı düşündüğüm sigarayi 49 gün olmuş içmiyorum.Nasıl mi? Burayı okudum usenmedim baştan sona her topigi her gece okudum 1 ay boyunca sigarayı her içmemde seni sevmiyorum istemiyorum nefret ediyorum dedim.sonra 30 ekim günü uyandım duş aldım tertemiz missss bitti dedim.canım istemiyordu zaten kahvaltı yaptım dürtü geldi açtım siteyi okudum okudum baktım bitmiş istek sakız aldım çiğnemek iyi geldi her kriz de Parfum sıktım OH missss evi temizledim güzel bir yemek yaptım aksam oldu tabı istiyor canım taktik aynı parfüm sık dış fırçalama bide bitki çayı yada sakız böyle böyle 4 gün geçti eşim içen biri farketmedi içmediğimi 4.gün sonunda söyledim şaşırdı tabi sonra baktım oda balkonda içiyor gidiyor ağzını falan yıkıyor parfüm sıkıyor beni rahatsız etmemek amacı. Tabi buarada hersey mi lezzetli hersey mi güzel kokar arkadaş missss 5 kg aldım. Umrumda mi hayır burdan bir diyet listesi bulur yaparım seviyorum ya burayı .ve inanın artık aklıma dahi gelmiyor içmek.bu is ilaç falan değil beyin de bitiyor herkese sağlıklı güzel günler diliyorum.