48 yaşındayım,yillardır yöneticilik yaptım ama hiç arkadaşim ve dostum yok.ankara çayyolu

Ben de Ankarada yım ( Çankaya) ama pandemi nedeniyle kendi arkadaşlarımla dahi görüşmüyorum şu an. Ancak telefon ve sosyal medya aracılığı ile muhabbetlerimiz devam ediyor. Açıkçası görüşmek isteyen arkadaşlarımı da "bu kadar önemsedik, pandemi sürecini böyle tamamlayalım sonra bayram tadında buluşalım" diyerek ikna ediyorum

Dost kelimesiyse çok özeldir benim için. İnsan hayatında bir, en fazla bir kaç gerçek dosta sahiptir. O dost yeri gelir aileniz kadar, yeri gelir daha da yakındır. Benim de çok sevdiğim dostum başka bir şehirde maalesef

Bunun haricinde müzik koroları ve hobi kursları çok güzel ve kafa dengi arkadaş grupları kazandırıyor insana. Pandemi sonrası kesinlikle öneririm bunlara katılmanızı.

Bilakis fazla işkolik ve fazla vericiyim.sizce,ilkokuldan beri dost defiğim bir insanin,annesinin altini dahi temizlemis bir insan olarak, öldükten sonra bana annemii hatirlatiyorsun demesi?benim gećimsiz olduğumu mu gösteriyor??

Bilakis fazla işkolik ve fazla vericiyim.sizce,ilkokuldan beri dost defiğim bir insanin,annesinin altini dahi temizlemis bir insan olarak, öldükten sonra bana annemii hatirlatiyorsun demesi?benim gećimsiz olduğumu mu gösteriyor??
yani bu üzücü olmuş fakat herkes vefasız herkes nankör mü çıktı orasını anlamadım?
bir tane arkadaşım yok diyorsunuz sonra da fazla vericiyim yani bir kişi bile sizinle arkadaş kalmak istemiyorsa biraz kendinize bakın derim. yani bugün en gudubet diyeceğimiz tiplerin yanında birisi oluyor mutlaka sizin neden olmamış?

yoksa belli yaştan sonra insanın etrafında toplasan 3 bilemedin 5 kişi kalıyor.

Bi yerlerde yazdim aslında durumun özetini.24 yil yöneticilik yaptim bizim sektörde rekabet dostluğu alir götürür.dost bildiklerininde olmadiğini anlarsin bi an gelir.şu an oğlum covit 30 kişi aradı sabahtan beri belki bahsettiğim şey bu değil.ben daha derin bir durymdan bahsediyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…