48 yaşındayım,yillardır yöneticilik yaptım ama hiç arkadaşim ve dostum yok.ankara çayyolu

ben hep sevdiklerim tarafından terkedildikçe insanlardan uzaklaştım durumu bilen yakın arkadaşlarım anlayışlıdır çok bunalmamam için çağırırlar gelmek isterler reddederim kibarca bahaneyle numaramı bile değiştim kimse bilmiyo , bende çok bunladıkça psikoloğa gidip döküyorum içimi insanlardan soğudum kendim istemiyorum kimseyi zaman zaman bu durum depresyona sokuyo tabi ama yakınların sevdiklerin uğruna neleri feda ettiklerin gün gelip tek tek bırakmışlar buda insanda güven sorunu yaratıyo kimseyi istemiyosun gibi gibi işte yani psikoloji şuan hazır değil hee ben şikayet etmiyorum memnunum bu durumdan ama hadta olsam bi bardak su vericek kimsem yok bu acı bi gerçek Allah dan devletin bakımevlleri var son durak ora olur artık Allah herkese hayırlısını sağlıklısını versin ömrün... siz güzel özetlemişsiniz bende azcık içimi döktüm ..

Bende yenGEnC katılıyorum. Hiç arkadaşınızın olmaması durumunda biraz kendi öz eleştirinizi yapmanız gerekiyor.
Yaşla beraber arkadaş yapmak zorlaşıyor, çocukken kurulan saf, çıkarsız ilişkiler pek mümkün olmuyor.
Benim 2 tane çok yakın kardeşten öte dostum vardır. Biri ortaokuldan, diğeri liseden. Farklı şehirlerde yaşasakta sürekli iletişim halindeyizdir. Antalya'ya taşınalı 1.5 sene oldu. İş yerinde bir arkadaşım var. Sürekli sohbet ederiz.
Evlenip, çoluk çocuğa karışınca zaten arkadaşa çokta vakit kalmıyor.

48 yaşındayım,yillardır yöneticilik yaptım ama hiç arkadaşim ve dostum yok.ankara çayyolu
Cayyolu zenginlerin yeri . Nedense dikkatimi cekti sacma ama
Aktivitelere katılın sosyallesmeye çalışın. Oralarda villa tarzi evler hakim komşu sıkıntısı mi cekiyorsunuz acaba. Apartmanda mi oturuyorsunuz

Apartmandayim evet,bu benim genel gelen gecen hayat seklomden sanirim

Ne güzell,alt mesajlarda biryakim.paylaşimlar yaptim.brm şandima bağliyom
Rum

Hem çok çalişmaktan ,işimize gücümüze öncelik verip sosyal hayatı art ediyoruz.
Bende ayniyom ,eine sizin iyi köyüm olmuşmuş ,benim da olmadi .
Bazen kendime kiziyorum dizimi kirip evimde olduğu kadar aşi yiyip komşu arkadaş edinmediğim için.
Iki oğlum var ,düğünlerini kimle yapacağim??

Benim de bulunduğum şehirde yakın diyeceğim arkadaşım yok sayılır.. bir tane var onun da 5 aylık bebeği var pek hadi şuraya gidelim demiyorum normal olarak. Bir dr semtlerimiz uzak

bütün dostluklarım kalıcı oldu siz biraz şansızsınız bu konuda anlaşılan ,buyurun kahve içmeye beklerim sultan aktar bitkisel bende ankaradayım

Bende çankayadayım yazmak istersen burdayım :) bak bir sürü kişi olduk ne yasarsak yasayalım iş işten geçmemiş say

Yaa dost degil arkadasım bile yok,şöyle gideyim takilayim sohbet edeyim.kyzenler zaten cok uzak birbirine,dogru düzgün akraba yok.oğljmun sünnet düğünü bile yapamafım zamaninda gelecek.kimse yok diye o derecee
Pipisi kesiliyor diye düğün yapamamanız isabet olmuş.

Yani yanlış anlaşılmak istemem ama 48 yaşında iş güç sahibi insanın bir tane bile arkadaşı olmaz mı?
yani çok mu geçimsizsiniz ya da nerede sıkıntı var?
buradan bulacağınız arkadaşlarla da sürdüremezseniz ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…