- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.046
- 53
- Konu Sahibi burakebru06
Ben de Ankarada yım ( Çankaya) ama pandemi nedeniyle kendi arkadaşlarımla dahi görüşmüyorum şu an. Ancak telefon ve sosyal medya aracılığı ile muhabbetlerimiz devam ediyor. Açıkçası görüşmek isteyen arkadaşlarımı da "bu kadar önemsedik, pandemi sürecini böyle tamamlayalım sonra bayram tadında buluşalım" diyerek ikna ediyorum
Dost kelimesiyse çok özeldir benim için. İnsan hayatında bir, en fazla bir kaç gerçek dosta sahiptir. O dost yeri gelir aileniz kadar, yeri gelir daha da yakındır. Benim de çok sevdiğim dostum başka bir şehirde maalesef
Bunun haricinde müzik koroları ve hobi kursları çok güzel ve kafa dengi arkadaş grupları kazandırıyor insana. Pandemi sonrası kesinlikle öneririm bunlara katılmanızı.
Dost kelimesiyse çok özeldir benim için. İnsan hayatında bir, en fazla bir kaç gerçek dosta sahiptir. O dost yeri gelir aileniz kadar, yeri gelir daha da yakındır. Benim de çok sevdiğim dostum başka bir şehirde maalesef
Bunun haricinde müzik koroları ve hobi kursları çok güzel ve kafa dengi arkadaş grupları kazandırıyor insana. Pandemi sonrası kesinlikle öneririm bunlara katılmanızı.