• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

48 yada 50 beden abıye arıyorum/bulunmuştur.

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
652
198
acıl.kısa kollu yada kolsuz abıye arıyorum.en acıl sekılde alıcam.48 beden olur 50de olur.resımlerınızı beklıyorum.acııııılllllll :) :) :) :)

acıl.kısa kollu yada kolsuz abıye arıyorum.en acıl sekılde alıcam.48 beden olur 50de olur.resımlerınızı beklıyorum.acııııılllllll :) :) :) :)

bende böyle sade bişey var
$20140310_182526.jpg $20140213_211217.jpg

cnım bu kac beden salı ıcındemı 8tl..*

evet canım şalıda yanında asılı çok buyuk bişey değil. 4 beden izmir kemeraltında güzel bi mağazadan almıştım verev kesim olduğundan olur diye düşünüyorum.
boy kilo söylersen daha net söylerim olup olmayacağını

evet canım şalıda yanında asılı çok buyuk bişey değil. 4 beden izmir kemeraltında güzel bi mağazadan almıştım verev kesim olduğundan olur diye düşünüyorum.
boy kilo söylersen daha net söylerim olup olmayacağını

canım boy 170 kılo 97

Canım net bir karar veremedik haftasonu mağazalara tekrar bakalım dedik o zamana kadar satilmazsa yine habeRleslm artık

ben zaten senden haber gelene kadar onu kenara koymuştum. siz bakındıktan bana haber verirsiniz sorun yok cnm

ürünler için teşekkürler arkadaşlar ablama sorayım size döneceğim ona resimleri gönderemıyrm su anda

35 tl ilgilenirseniz enini boyunu ölçeyim atayım

Eklentiler

• sahibinden 001.jpg
    sahibinden 001.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 128
  • sahibinden 002.jpg
    sahibinden 002.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 120
  • sahibinden 003.jpg
    sahibinden 003.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 86
Back