• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

48 Kilo Olacağım

Evet eğer evdeysen şok diyet misali deneyebilirsin onu bencede. Bende eğer bi gün çok abartmışsam ertesi gün evdeysem mutlaka öyle yaparım, meyve fln geçiştiririm. Ama işte dışarı çıkınca çalışırken olmuyo, dikkatim dağılıyo, başım dönüyo vs. :KK43: Bi de ben hiç su içemiyorum en büyük problemim bu günde 2 şişe maden suyu içiyorum ki o da 2 bardak ediyo zaten, ve ne zaman su içtiğimi hatırlamıyorum bile :KK43:
Şu şok diyetlere baktım fakat ben onları uygulasam kilo alırım gibi geliyor. İçlerinde hep yemediğim şeyler vardı. Ben de çok maden suyu içerim her gün iki şişe dediğin gibi . Bir böyle deneyeyim bari spor yapmayayım 1 haftaya yakın sadece sabah kahvaltısı ile durayım fark çıkacak mı ortaya merak ettim. Su bile içmeyeceğim içersem 1,5 2,5 litre değil sadece 1 bardak sabah akşam karbonatlı su içerim şişkinlik yapmasın o kadar fazla su diye. Ben de fazla su içemiyorum midem bulanıyor:KK35:

İşte bu çok kötü bişi. Çok su içmemiz gerekiyor çünkü mesela hiç içmeyip bi gün 1 litre su içtiğimizde bile bunu kilo sanabiliriz, vücutta su kalmadığı için gelen ilk suyu depolarmış öyle okumuştum, buyur bize ödem :mad: Sonra deriz su bile içsek yarıyor diye :KK61: Karbonatlı su ne işe yarıyor bu arada ben elma sirkeli, ballı su içerim her sabah ama karbonatı duymamıştım.

İşte bu çok kötü bişi. Çok su içmemiz gerekiyor çünkü mesela hiç içmeyip bi gün 1 litre su içtiğimizde bile bunu kilo sanabiliriz, vücutta su kalmadığı için gelen ilk suyu depolarmış öyle okumuştum, buyur bize ödem :mad: Sonra deriz su bile içsek yarıyor diye :KK61: Karbonatlı su ne işe yarıyor bu arada ben elma sirkeli, ballı su içerim her sabah ama karbonatı duymamıştım.
Aynen öyle katılıyorum dediklerine. İçtiğin zaman şişiyorsun, ben de o şişliği gördüğümde deliriyorum adeta:KK47:Karbonatlı suyu ben de yeni keşfettim yalnız ingiliz karbonatı normal market karbonatı değil eczanelerde olanlardan alıyorum. Facebook da kemal milar var o bu konuyla ilgili baya bilgili. Kilo vermede etkiliymiş baya. Okursan daha bir bilgileneceksin https://www.facebook.com/permalink.php?id=175346669287746&story_fbid=175669809255432

Aynen öyle katılıyorum dediklerine. İçtiğin zaman şişiyorsun, ben de o şişliği gördüğümde deliriyorum adeta:KK47:Karbonatlı suyu ben de yeni keşfettim yalnız ingiliz karbonatı normal market karbonatı değil eczanelerde olanlardan alıyorum. Facebook da kemal milar var o bu konuyla ilgili baya bilgili. Kilo vermede etkiliymiş baya. Okursan daha bir bilgileneceksin https://www.facebook.com/permalink.php?id=175346669287746&story_fbid=175669809255432
Çok teşekkür ediyorumm:)

Canim bu yazacaklarımdan ötürü bana sakin kızma aramızda 13 yaş fark var. Senin yaşlarında ben de kilomu dert ediyordum ve asla dert edilecek bir kiloda olmadığım halde. Neyse senin bu yaşadığına Anoreksiya deniyor. BAZAL METABOLIZMA hızın yerlerde sürünuyor. Ben doğum yaptığım halde 54 kiloyum azıcık yediklerimi kissam 51 oluveriyorum. Yaşım 32 ve 1.69 boyundayim. Sen domates salatalık kilo vermiyorsun çünkü artık metabolizman durma noktasına gelmiş. Gidersen hiçbir diyetisyen seni kapıdan çevirmez merak etme sana metabolizmani hızlandırmanın yolunu öğretecek bu bir; hayatın boyunca yeşil biberle salatalık mi yiceksin böyle kilo versen bile asla aynı kilonu koruyamazsin. Doktorunun endişeleri de doğru çıkar sonra Allah korusun bu iki; bir de kilo takıntın için kitaplar okumanın ya da imkanın varsa bilişsel davranisci terapi almamı öneririm bu da üç. SAĞLIKLI KAL

kilonuza takılmayın bence sıkılaşmaya çalışın 48 nedir yahu ergen kız vücudu gibi ne göğüs kalıyor ne popo 36 beden mutlu etmiyormu sizi

Veeee 55 kilodan 53 olmuşuuuum!:KK31::KK71::KK73:
farkettiyseniz gerçekten çok az kalorili beslendiğiniz halde çok fazlakilo veremiyorsunuz. bu da metabolizma hızınızın yavaşladığı anlamına gelir. önce tiroid hormonlarınızı ölçtürün. vücudunuz az kaloriye alıştığı için kilo veremiyorsunuz, öncelikle kesinlikle kilo vermeniiz taraftarı değilim. Kesinlikle... psikolojik destek alın takıntınızı ailenizle paylaşın. lütfen bu sadece kilo verme isteği değil takıntı.. umarım dediklerimi kulak ardı etmezsiniz.

Back