• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

48 Kilo Olacağım

Kızlar benim yasim 21 1 yillik evliyim nisanliyken 48 kiloydum gebelik falanda gecirmedim ama simdi 58 kiloyum aslinda 61 olmustum diyete baslayinca 3 kilo vrrdim yaklaşık 20 gunde hedefim ise 50 kilo inşallah vercem en kisa zamanda o arada boyum 1.64 hayırlısı bakalım:)
Evlilik yaramış derler ya sana da öyle olmuş:KK70:Allah mesut etsin sevdiceğin ile, tazesiniz baya maşallah diyeyim:nazar: Merak etme mutlaka verilir.

Kızlar peki kilo vermek için neler yapıyorsunuz? Ben de 48-49 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum.
Ne kadar diyet yapsam da olmuyor:(

170e 48 kilo cok az değil mi? Sizin ideal kilonuz 55 60.o_O

Son düzenleme:
Kızlar peki kilo vermek için neler yapıyorsunuz? Ben de 48-49 kilo olmak istiyorum ama olamıyorum.
Ne kadar diyet yapsam da olmuyor:KK43:
Benim küheylanım yani koşu bandım onun ile yürüyorum 1 saat her gün tempolu bir şekilde. Sadece sebze ile besleniyorum haşlanmış yağsız tuzsuz. Ekmek , şeker onlar ile seneler önce dediğim gibi ilk mesajımda vedalaştım. 3 litre su içiyorum karbonatlı. Acıktığım zamanlarda ise salatalık ile geçiştiriyorum bir de küçük domatesler ile. Beyaz et yerim ızgarada yağsız bazı günlerde. Böyle böyle veriyorum. Yaptıklarım bu kadar.:KK22:

guzellık illa kemıkleırn görunecek demek degılgı hafif dolgunlukta guzel yaaa.

Şu an 55 kiloyum fakat tabi ki haklı yönlerinde var.
Of bu takıntı bende de var tam 1 yıl önce 47 kiloydum lisede öğretmenim çocuk gibisin diyorlardı arkadaşlarım öğrencilerden ayırt edilebileyim diye kilo aldım.. 1.68 boy 53 kiloyum ama mutsuz 47 48 olmak istiyorum kıyafetleri oluyor ama dar geliyor.. aldığım kiloları veremiyorum abur cuburu hiç sevmezdim ama alışkanlık oldu bazen midem bulansa da yediğimi farkediyorum

170 e 48 çok az.bence en az 53 yeter canım ben 29 yaşındayım.senin gibi benimde vardı kilo takıntım.18 yaşında hastanelik oldum 2 haftada 7 kilo vermiştim.iğneleri serumları yiyince kendime geldim.uyandığımda annem başımda ağlıyordu.bence 48 çok az.hep yağsız yeme vücudun yağada ihytiyacı var.sen sağlıklı besleniyorum diyorsun ama destek alamadan yanlış yaparsın.zeten diyetisyene falan gitsen seni geri gönderir direkt.kilo boy orantını araştır ona göre yardımla ver vereceksen bi büyük tavsiyesi sana.deniz egecenin kitabını okuyorum ve inanırmısın kilo vermeye başladım.sen zayıfsın ama bence takıntın yüzünden sende okumalısın.dikkat et eğer doğru şekilde kilo vermiyorsan.sonra 2 katını alırsın.kafada bitiyor iş.bana tepki verme.ben sadece yaşadığım için benim gibi kimse yanlış yapmasın istiyorum.akıl senin vücut senin sonuçta.

Of bu takıntı bende de var tam 1 yıl önce 47 kiloydum lisede öğretmenim çocuk gibisin diyorlardı arkadaşlarım öğrencilerden ayırt edilebileyim diye kilo aldım.. 1.68 boy 53 kiloyum ama mutsuz 47 48 olmak istiyorum kıyafetleri oluyor ama dar geliyor.. aldığım kiloları veremiyorum abur cuburu hiç sevmezdim ama alışkanlık oldu bazen midem bulansa da yediğimi farkediyorum
Aynen benim de o şekilde kıyafetler oluyor ama zor oluyor dar geliyor. Hal böyle olunca da insanın psikolojisi duman oluyor. Ben 170 boyundayım eskiden 47-48 kiloydum şimdi o kiloma ulaşmak istiyorum. Ne yapsam bilemedim. Veriyorum ben de ama zor gidiyor o kadar her gün spor yapıyorum yürüyorum tempolu bantta 1 saat aksatmadan yediklerime zaten dikkat ediyordum kendimi bildim bileli diyette gibi beslenme şeklim. Hep haşlanmış yerim; yağ, şeker,un bunlar kesinlikle yok.. Çok dikkat eden biriyim ama anlamıyorum bu kadar çaba gösterdiğim halde hala 55 olmak..Bu millet nasıl veriyor çifter çifter kilo anlamıyorum.. Bir de diyete girmek istedim şok diyet ama baktım ben onları yesem kilo vermem kilo alırım. Sinir oluyorum:mad:

170 e 48 çok az.bence en az 53 yeter canım ben 29 yaşındayım.senin gibi benimde vardı kilo takıntım.18 yaşında hastanelik oldum 2 haftada 7 kilo vermiştim.iğneleri serumları yiyince kendime geldim.uyandığımda annem başımda ağlıyordu.bence 48 çok az.hep yağsız yeme vücudun yağada ihytiyacı var.sen sağlıklı besleniyorum diyorsun ama destek alamadan yanlış yaparsın.zeten diyetisyene falan gitsen seni geri gönderir direkt.kilo boy orantını araştır ona göre yardımla ver vereceksen bi büyük tavsiyesi sana.deniz egecenin kitabını okuyorum ve inanırmısın kilo vermeye başladım.sen zayıfsın ama bence takıntın yüzünden sende okumalısın.dikkat et eğer doğru şekilde kilo vermiyorsan.sonra 2 katını alırsın.kafada bitiyor iş.bana tepki verme.ben sadece yaşadığım için benim gibi kimse yanlış yapmasın istiyorum.akıl senin vücut senin sonuçta.
Çok doğru söylüyorsun aslında zayıfım ama takıntım beni bu hale sokuyor.. Peki bir göz atacağım kitaba, teşekkür ederim:)

Ya resmen kendimi okudum :KK45: 1.70 boyundayım 63 kilodan 52 ye düştüm. Sonra çevremden saçma sapan bi milyon tepki geldi yok çocuk gibi oldun, yok hasta mısın bilmem ne, kansızlık için gittiğim doktor ciddi hastalıklara sebep verebilirsin dedi, ortodonti doktorum dalga geçti :KK28: Hiç aldırmadım. En son spor hocam yok olmak mı istiyosun diyince bi 'o kadar mı ya' dedim içimden:KK17:Sonra o lafında rahatlığıyla bi sınav döneminde stresten tekrar 59'a çıktım,sporu bıraktım yemeklere abandım resmen:KK49:Sonra sınav bitti ve ben kilolarımla başbaşa kaldım.Kendimi bildim bileli zayıf olmak istemişimdir. Hemde çook zayıf :KK53: yaşım 24 bu arada :) Şimdi tekrar başladım spora abur cuburu kestim sayılır, akşam sadece meyve yiyorum çok şükür en tok halimle 54'e düştüm şimdi. Hala bana yetersiz geliyo illa o tok halimle 52 olucam, ama canım 1.70 boyumuza da 48 çok çok az :KK64:Tabi vücut tipine göre değişir ama 51-52 çok iyi gidiyo bu boya kanımca :D

Ya resmen kendimi okudum :KK45: 1.70 boyundayım 63 kilodan 52 ye düştüm. Sonra çevremden saçma sapan bi milyon tepki geldi yok çocuk gibi oldun, yok hasta mısın bilmem ne, kansızlık için gittiğim doktor ciddi hastalıklara sebep verebilirsin dedi, ortodonti doktorum dalga geçti :KK28: Hiç aldırmadım. En son spor hocam yok olmak mı istiyosun diyince bi 'o kadar mı ya' dedim içimden:KK17:Sonra o lafında rahatlığıyla bi sınav döneminde stresten tekrar 59'a çıktım,sporu bıraktım yemeklere abandım resmen:KK49:Sonra sınav bitti ve ben kilolarımla başbaşa kaldım.Kendimi bildim bileli zayıf olmak istemişimdir. Hemde çook zayıf :KK53: yaşım 24 bu arada :) Şimdi tekrar başladım spora abur cuburu kestim sayılır, akşam sadece meyve yiyorum çok şükür en tok halimle 54'e düştüm şimdi. Hala bana yetersiz geliyo illa o tok halimle 52 olucam, ama canım 1.70 boyumuza da 48 çok çok az :KK64:Tabi vücut tipine göre değişir ama 51-52 çok iyi gidiyo bu boya kanımca :D
47-48 kilo olduğum zamanlarda ben de öyle tepkiler gördüm çok. Ama aynaya baktığımda her mağazaya girdiğimde elime attığım her şeyin olması ve sonunda ki mutluluk beni kendimden geçiriyordu:KK30:Neler yapıyorsun kilo vermek için? Ben her gün tempolu 1 saat yürüyorum bantta ama değişen bir şey olmuyor saki bu da can sıkıcı. O kadar dikkat ettiğime rağmen kilom sabit. Zayıf kişiler daha zor kilo verirmiş. Herhalde bundan kaynaklanıyor. O kadar taktım ki bu duruma artık sadece her gün kahvaltıdan kahvaltıya yemek yiyeceğim tamamen aç bir şekilde.. Başka seçenek gelmiyor önüme sinir oldum düz 50 olsam o da yeter bana.. Sadece eski pantolonlarıma girmek istiyorum rahatça, özgürce...Tepinmek istiyorum içlerindeEn Büyük KK

Ya aslında çok sağlıklı değil sanırım benim yöntemim ama bilmiyorum ben 51-52 olduktan sonra sürekli aynı kilolda kalmak için-çünkü bünyem kilo almaya çok çok müsait- sabah 6 gibi uyanıp ılık su içiyorum ballı.Sonra bi 45 dk sonra çok çok abartılı bir kahvaltı yapıyorum. Çevremde kahvaltılarım meşhurdur, herkes bilir :KK53: her şeyi yiyorum meyve,kek, dondurma, nutella hem de kısmadan :KK49: kahvaltıya çok düşkünüm, hoş benim ki kahvaltı değil öğün toplamak oluyor resmen :KK49: akşamları asla yemek yemem eğer çok sevdiğim bi yemek varsa sabah kahvaltımdan sonra tadarım sadece. Sonra 8 gibi işte oluyorum zaten, burada sadece kahve, bitki çayı içiyorum. Haftada 3 gün yüksek tempoda 1 buçuk saat koşuyorum. Eskiden kick box vs. derslere de katılıyodum ama artık onlara zamanım olmuyo. Eve geçtiğimde eğer çok acıkmışsam azar azar meyve çeşitlerinden yiyorum, mutlaka tarçınlayarak. Ve 10 gibi yatıyorum zaten. Şimdi yine 51-52 olmak istiyorum ama o hırs yok içimde sanırım uzun bi süre bu kiloda kalırım. Zayıflamak için aynı yöntemle kahvaltımı normal insan düzeyine indirmem gerekiyo çünkü:oops: ona da şu an azmim yok biraz değişik ruh hallerindeyim de:p
Ama bu aptal takıntı hayatım boyunca devam edecek sanırım, her gün tartılıyor musun sende?:KK61:

Ya aslında çok sağlıklı değil sanırım benim yöntemim ama bilmiyorum ben 51-52 olduktan sonra sürekli aynı kilolda kalmak için-çünkü bünyem kilo almaya çok çok müsait- sabah 6 gibi uyanıp ılık su içiyorum ballı.Sonra bi 45 dk sonra çok çok abartılı bir kahvaltı yapıyorum. Çevremde kahvaltılarım meşhurdur, herkes bilir :KK53: her şeyi yiyorum meyve,kek, dondurma, nutella hem de kısmadan :KK49: kahvaltıya çok düşkünüm, hoş benim ki kahvaltı değil öğün toplamak oluyor resmen :KK49: akşamları asla yemek yemem eğer çok sevdiğim bi yemek varsa sabah kahvaltımdan sonra tadarım sadece. Sonra 8 gibi işte oluyorum zaten, burada sadece kahve, bitki çayı içiyorum. Haftada 3 gün yüksek tempoda 1 buçuk saat koşuyorum. Eskiden kick box vs. derslere de katılıyodum ama artık onlara zamanım olmuyo. Eve geçtiğimde eğer çok acıkmışsam azar azar meyve çeşitlerinden yiyorum, mutlaka tarçınlayarak. Ve 10 gibi yatıyorum zaten. Şimdi yine 51-52 olmak istiyorum ama o hırs yok içimde sanırım uzun bi süre bu kiloda kalırım. Zayıflamak için aynı yöntemle kahvaltımı normal insan düzeyine indirmem gerekiyo çünkü:oops: ona da şu an azmim yok biraz değişik ruh hallerindeyim de:p
Ama bu aptal takıntı hayatım boyunca devam edecek sanırım, her gün tartılıyor musun sende?:KK61:
Haha evet her gün tartılıyorum.:KK57: Ben senin gibi yiyip içsem kesin kilo alırdım. o_OSabahlar ben de karbonatlı su içerim kahvaltı ise normal 1 domates 1 salatalık bir kaç tane biber şekersiz çay ekmek yok. Öyle geçiştiriyorum. Bir kaç gün de karar verdim sadece kahvaltı ile duracağım onun dışında bir şey yemeyeceğim sokmayacağım ağzıma salatalık bile.. Spor da yapmayacağım çok acıkmayayım diye bakayım oynama olacak mı biliyorum sağlıksız ama aklıma seçenek gelmiyor :KK43:

Evet eğer evdeysen şok diyet misali deneyebilirsin onu bencede. Bende eğer bi gün çok abartmışsam ertesi gün evdeysem mutlaka öyle yaparım, meyve fln geçiştiririm. Ama işte dışarı çıkınca çalışırken olmuyo, dikkatim dağılıyo, başım dönüyo vs. :( Bi de ben hiç su içemiyorum en büyük problemim bu günde 2 şişe maden suyu içiyorum ki o da 2 bardak ediyo zaten, ve ne zaman su içtiğimi hatırlamıyorum bile :(

Back