Ya aslında çok sağlıklı değil sanırım benim yöntemim ama bilmiyorum ben 51-52 olduktan sonra sürekli aynı kilolda kalmak için-çünkü bünyem kilo almaya çok çok müsait- sabah 6 gibi uyanıp ılık su içiyorum ballı.Sonra bi 45 dk sonra çok çok abartılı bir kahvaltı yapıyorum. Çevremde kahvaltılarım meşhurdur, herkes bilir
her şeyi yiyorum meyve,kek, dondurma, nutella hem de kısmadan
kahvaltıya çok düşkünüm, hoş benim ki kahvaltı değil öğün toplamak oluyor resmen
akşamları asla yemek yemem eğer çok sevdiğim bi yemek varsa sabah kahvaltımdan sonra tadarım sadece. Sonra 8 gibi işte oluyorum zaten, burada sadece kahve, bitki çayı içiyorum. Haftada 3 gün yüksek tempoda 1 buçuk saat koşuyorum. Eskiden kick box vs. derslere de katılıyodum ama artık onlara zamanım olmuyo. Eve geçtiğimde eğer çok acıkmışsam azar azar meyve çeşitlerinden yiyorum, mutlaka tarçınlayarak. Ve 10 gibi yatıyorum zaten. Şimdi yine 51-52 olmak istiyorum ama o hırs yok içimde sanırım uzun bi süre bu kiloda kalırım. Zayıflamak için aynı yöntemle kahvaltımı normal insan düzeyine indirmem gerekiyo çünkü
ona da şu an azmim yok biraz değişik ruh hallerindeyim de
Ama bu aptal takıntı hayatım boyunca devam edecek sanırım, her gün tartılıyor musun sende?