46 yaşındaki üçüz annesi oldu

yok canımideal falan değil bence.... genç anne olmak isterdim geldim 34 üme daha koca bile yok oyy ben nerelere gidem
Kendine iyi bak o zaman.. Çünkü bir bakmışsın kısmet denk gelmiş bir bakmışsın anne adayısın. Ne 20'lik kızlar biliyorum; 45 gibi içi de dışı da.. Ne 40 yasında kadınlar var enerjisi, kişisel bakımı, sağlığı ile 20likleri cebinden çıkarır. Bu biraz bizim elimizde..

Yaşın verdiği tecrübe, birikim ve hayat farkındalığı da yanlarına kar kalıyor.

aman bebiş olsun da biraz daha erken olsun yaa hatta hemen şimdi olsun :) eşeysiz üreyebilsek keşke...

Anne olduğunuz yaştayım ama şuan anne olduğumu düşünemiyorum. Daha kendimi hazırlamam gereken pek çok kalem var. Almam gereken pek çok risk :) Özellikle tek çocuk isteyen insanların erken anne olmalarını pek çok yonden avantaj olarak görmüyorum.
Naçizane

Aslında haklısınız hiç bu açıdan düşünmemiştim, bu evlilik yaşı gibi aslında kimi erken evlenir mutlu olur, kimi geç evlenir mutsuz olur...Ya da tam tersi olur, herkesin anne olma yaşı farklı demek ki :)

o gelei çok oldu da :)) ben ççocukları hep çok severdim hep hayalimdi anne olmak nasip işte evde kalcağımı nerden bileyim :))
Allahım bu ne karamsarlık :)

Evde kalmak nedir tam evlenme yaşındasın bence .. Gecen bir sey yok yani. Ve kısmet bazı seyler..

Hayat seni Mutlu edecek şekilde fırsatlar sunsun sana

Allahım bu ne karamsarlık :)

Evde kalmak nedir tam evlenme yaşındasın bence .. Gecen bir sey yok yani. Ve kısmet bazı seyler..

Hayat seni Mutlu edecek şekilde fırsatlar sunsun sana

amiinn öpücük yollayan avatarı bulamadım muccckksss...

Sesli güldüm Bekarım daha evlenecem çocuk yapıcamm yaş baya gider Mecbur çocukla az zaman paylaşmış durumunda kalıcam..
Aman çok bekleme derim. Ben de 32 de evlendim eşim bebek için direndi 3 sene. Sonra denemelere rağmen olmayınca doktora gittik ve tüp bebek yapmak zorunda kaldık. Çok şükür bebeğime kavuştum ama çok uğraştım

Yalnız 55 lik büyükanne benden taş Ayrıca ben anne ile sadece 30 sene beraber olabilecek kısmına inanmıyorum. Daha doğrusu katılmıyorum diyelim. Benim annem de beni 35 yaşında doğurmuş şu an 71 yaşında ve gayet sağlıklı. Neden bir on beş sene daha yaşamasın ki ? Ayrıca kaliteli zaman geçirmek de önemli yani 18 inde anne olup da çocuğa hiçbir şey verememek mi daha iyi yoksa şartlar yeterince gelişip kadın ve eşi maddi & manevi tatmine ulaşınca çocuk sahibi olmak mı ?

sımdı bu hanım mı cocuklara bakacak
cocuklar mı hanıma bakıcak...

bebekler emeklemeye yurumeye basladıgında gucu yetecek mı hemde ucuz...
ılk cocuk ıcın 46-47 bıraz zor allah kolaylık versın.

kesinlikle katılıyorum benim annem de 39 da doğurmuş beni. gayet sağlıklı. eşimin babaannesi 96 yaşında 3. katımızda oturuyo

katılıyorum...40 yaşımdan sonra anne oldum...benim anneliğim farklıydı..ama annesiniz...40 yaşımdan sonra özellikle sağlığıma çok dikkat ettim,.ediyorum..kızımla uzun sağlıklı bir ömür geçirmek için.dualarımda artık uzun ve sağlıklı bir gelecek var...hem neden olmasın..insan ömrü uzuyor...münkün olduğunca doğal yaşayarak sağlıklı kalınabilir...elbet Allah'ın izni ile.insanın öleceği KADER.
.benim çocukluğumda 55-60 yaş ölüm yaşlarıydı...sebebi de bilinmeden...vakti saati gelmiş denip herkes normal karşılıyordu..şimDi erken tanı ,korunma,sağlıklı beslenme ve çevresel faktörler var...bulunduğun ortamı hayat şartlarını değiştirmek insanın elinde....
bi 90 isterim mesela....

kesinlikle katılıyorum benim annem de 39 da doğurmuş beni. gayet sağlıklı. eşimin babaannesi 96 yaşında 3. katımızda oturuyo

Allah daha da uzun ömürler versin anneciğinize ve size.

Çocuğunuzla beraber upuuuzuun bir ömür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…