46 yaşındaki üçüz annesi oldu

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.133
18.286
823
Eskişehir’de uzun yıllar çocuk hasreti çeken Halime Hatun Koparan, 46 yaşında dünyaya getirdiği üçüz bebekleriyle ilk kez Anneler Günü heyecanı yaşadı. Uzun yıllar çocuk sahibi olmak için mücadele veren Halime Hatun-Levent Koparan çifti, Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde bulunan hekimlere başvurdu.

46 YAŞINDAKİ ÜÇÜZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ
Yapılan tedaviler ve öneriler sonrasında Halime Hatun Koparan, 46 yaşında üçüz bebeklerini dünyaya getirdi. İki oğlu ve bir kız çocukları olan aile bu yıl ilk kez Anneler Günü'nü kutluyor. Anne Koparan, kendisine en büyük hediyenin üçüz bebekleri olduğunu söyledi.

"ÇOK GÜZEL BİR DUYGU, ALLAH BİR TANE İSTERKEN ÜÇ TANE VERDİ"
Yıllar sonra 46 yaşında üç çocuk annesi olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Halime Hatun Koparan, “Bu durum çok güzel bir duygu. Allah bir tane isterken, üç tane verdi. Güzel bir durum yaşıyoruz. Bakımları biraz zor. İlk Anneler Günü'nü üç çocuğumla birlikte yaşıyorum. Birden nüfusumuz çoğaldı. Allah’ın bize lütfu. Bize verilen en güzel hediye” dedi.

KAynak: http://www.ensonhaber.com/46-yasindaki-ucuz-annesi-oldu-2016-05-08.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah bağışlasın

Bu ne biçim haber başlığı ya Türkçe yazmayı bilmiyorlar daha.

55 yaşındaki büyükanne üçüz doğurdu
55 yaşındaki büyükanne Sharon Cutts, üçüz doğurarak gündeme oturdu. Tüp bebek tedavisi görerek anne olan Cutts, İngiltere'nin en yaşlı annesi unvanını aldı.

2 erkek 1 kız dünyaya getiren Sharon, ilk hamile olduğunu öğrendiğinde çoklu doğum olacağını tahmin ettiğini ancak 3 kalp atışını duyunca şok geçirdiğini ve ağladığını ifade etti. 21 martta sezaryanla dünyaya gelen Mason, Ryan ve Lily adındaki bebekler oldukça sağlıklı.

Yaşı nedeniyle riskli bir durum içinde olan Sharon, hamileliğinin ilk haftalarında 11 hafta hastanede kaldığını ancak bakımını da ihmal etmediğini belirtti.

Hastanede yatarken kendine botoks yapan Cutts, “Bebekler dünyaya geldiğinde güzel görünmek istediği için böyle bir şey yaptığını” söyledi.

Dört yetişkin çocuğu daha bulunan Cutts'un erkek arkadaşı ise 40 yaşında.

http://kadin.mynet.com/gebelik-aile/dogum/28328-55-yasindaki-buyukanne-ucuz-dogurdu.html
Bunuda mynette buldum .Ne zamanın haberi bilmiyorum.Ne şekerler değikmi:)

Çocuklar 20 yaşındayken ablam 66 olacak, ömrü yeterse tabi... Allah hayırlı uzun ömürler versin, hiç olmazsa 30'larını görsünler inşallah...

55 yaşındaki anneye bak Hatun doğumdan sonra bile taş maşallah

Ne güzel

Dr.Mehmet öz en az 10 yaş cıkarın yasınızdan diyor.
Sonuçta bilinç düzeyi, teknoloji , tıp çok ilerledi .. İnsanoğlunun ortalama ömrümün 100 olması gerektiği düşünülüyor şu an ki koşullarla.. Tabi ekonomik imkanlar ve uygulama isteği önemli..

Genetik olarak şanslıysa biri, kendine iyi bakıyorsa, spor ve beslenmesine dikkat ediyorsa herşeyden öte bence 40-45 yas en ideal yaş anne olmak için..

yok canımideal falan değil bence.... genç anne olmak isterdim geldim 34 üme daha koca bile yok oyy ben nerelere gidem

Bence kadın da çok şeker, ben 28 yaşında bi doğum yaptım yamuldum, kadına helal olsun :)

55 yaşındaki anneye bak Hatun doğumdan sonra bile taş maşallah

Aynı şeyi düşündüm ben de...

Bence erken anne olmak en güzeli, ama malesef bu bizim ülkemizde mümkün değil, okul oku bitir işe gir, evliliğin otursun derken zaten 25-30 da anne olabiliyorsun. Ben şanslı kesimdeyim(28 yaşında anne oldum) buna rağmen daha da erken anne olmak isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…