- 21 Ağustos 2021
- 21
- 11
- 53
-
- Konu Sahibi Zeynep123_
Downey sendromu herhangi bir testle anlaşılmıyor mu ki? Bir ihtimal üzerine gebeliğe son vermek cok mantıklı değil benceHanımlar 46 yaşında hamileyim herhangi bir hastalığım yok doktorlar yaşımın büyük olduğunu aldırsam daha iyi olacağını bebeğin down sendromlu olabileceğini söylüyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen fikir verin
Şu an anlaşılmıyor sanırım 11.haftadan sonra anlaşılıyormuşDowney sendromu herhangi bir testle anlaşılmıyor mu ki? Bir ihtimal üzerine gebeliğe son vermek cok mantıklı değil bence
Yaştan dolayı risk var evet, ama o risk 35 yaşından sonra hepimiz için var. Allah sınamasınHanımlar 46 yaşında hamileyim herhangi bir hastalığım yok doktorlar yaşımın büyük olduğunu aldırsam daha iyi olacağını bebeğin down sendromlu olabileceğini söylüyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen fikir verin
Peki bu test ücretli miYaştan dolayı risk var evet, ama o risk 35 yaşından sonra hepimiz için var. Allah sınamasınNifty test yaptırın, kromozom anomalisi varsa zaten çıkıyor, ona göre karar verirsiniz. İlk çocuğunuzsa zaten sonuna kadar şansınızı deneyin derim. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Arkadaşımın annesi de 48 yaşında son çocuğuna hamile kalmıştı çok şükür hiçbir zorun olmadı kız şimdi 15 yaşında . Yaşınız geç diye illa ki hastalıklı çocuk olacak diye bir şey yok ki . Aldırmayın bence eğer istiyorsanızHanımlar 46 yaşında hamileyim herhangi bir hastalığım yok doktorlar yaşımın büyük olduğunu aldırsam daha iyi olacağını bebeğin down sendromlu olabileceğini söylüyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen fikir verin
Bizde bu şekilde düşündük geçen sene ameliyet oldum tek yumurtalığım alındı ona rağmen hamile kaldımAldırmak bana göre değil şahsen...eskilerden çok var 50 civarı hamile kalıp doğuran.sağlıklıysanız neden olmasın..vardır Allahın bir bildiği
Evet istiyorum ama doktorlar korkutuyor doğururken ölebilirsiniz bile diyorlarArkadaşımın annesi de 48 yaşında son çocuğuna hamile kalmıştı çok şükür hiçbir zorun olmadı kız şimdi 15 yaşında . Yaşınız geç diye illa ki hastalıklı çocuk olacak diye bir şey yok ki . Aldırmayın bence eğer istiyorsanız
Biz 3000 TL ödedik. Ama ikili ve üçlü test yaptırmıyorsunuz, öyle düşünün…Peki bu test ücretli mi
İki tane kızım var 21 23 yaşlarında onlarda yardımcı olurlar maddi açıdan da bakabilirim bi rahatsızlığım da yok ama doğumdan sonra şeker hastası ya da tansiyon hastası olabilme ihtimali varmış bu yaşlardaBelli bir yaş sonrası gebelikler de risk artıyor ama kesin değil ki bu. Adı üzerinde risk var deniliyor. Siz ne düşünüyorsunuz , nasıl hissediyorsunuz ? Çocuk bakacak güce , sabıra sahip misiniz ?
İki tane kızım var 21 23 yaşlarında onlarda yardımcı olurlar maddi açıdan da bakabilirim bi rahatsızlığım da yok ama doğumdan sonra şeker hastası ya da tansiyon hastası olabilme ihtimali varmış bu yaşlardaBelli bir yaş sonrası gebelikler de risk artıyor ama kesin değil ki bu. Adı üzerinde risk var deniliyor. Siz ne düşünüyorsunuz , nasıl hissediyorsunuz ? Çocuk bakacak güce , sabıra sahip misiniz ?
Ama bu test sonucu belli olana kadar aldırma haftasını geçmiş olmaz mıyım şu an 7 haftalıkBiz 3000 TL ödedik. Ama ikili ve üçlü test yaptırmıyorsunuz, öyle düşünün…
Allah korusun, başka hastalıklarınız rahatsızlıklarınız varsa risk artıyor tabii. Ama sezaryen ile doğum yaparsınız, normal doğum belki komplikasyon oranını artıyordur bilemiyorum. Siz iyi bir riskli gebelik uzmanı profesöre gidin derim. Nerde yaşıyorsunuz, İstanbul’da yeditepe hastanesinde Prof Gazi Yıldırım benim doktorum. İmkanınız varsa bir görüşün derim.Evet istiyorum ama doktorlar korkutuyor doğururken ölebilirsiniz bile diyorlar
Hayır olmazsınız, bana da ikili test zamanı yapıldı…Ama bu test sonucu belli olana kadar aldırma haftasını geçmiş olmaz mıyım şu an 7 haftalık