450cc mi 500cc mi?

kızlar yaa büyütmeyin gerçekten davulun sesi uzaktan hoş geliyor !! sırt ağrıları sütyen bulamama şikayeti ve herkesin göğüslerinize dikkatlice bakması çok sinir bozucu

benim şu an bu boyutta ve küçültmek istiyorum eylül gibi yaptırıcam inşallah.. 275cc düşünüyorum

Büyütüyoruz da rahatsız edici boyutta büyütmüyoruz zaten.. Memesi olmayan da bizi anlayamaz.
memesi olan demek istedin sanırım :) 450-500 gayet büyük ya :/ ağır gelmiyor mu kendimden biliyorum sırt ağrılarım var sütyen bulamama sıkıntım var sarkıyor pişik oluyor falan :/

memesi olan demek istedin sanırım :) 450-500 gayet büyük ya :/ ağır gelmiyor mu kendimden biliyorum sırt ağrılarım var sütyen bulamama sıkıntım var sarkıyor pişik oluyor falan :/
Yanlış yazmışım :) Hayır ağır olduğunu sanmıyorum. Benim 325cc hiç bir ağırlık hissetmiyorum. 400-500de de bir şey hissedilmez bence..

Yanlış yazmışım :) Hayır ağır olduğunu sanmıyorum. Benim 325cc hiç bir ağırlık hissetmiyorum. 400-500de de bir şey hissedilmez bence..

boyutu nasıl ben bu topicte yeniyim protez boyutlarını pek bilmiyorum açıkcası b cupmeme için kaç cc taktırmam gerekiyor sizce ?

boyutu nasıl ben bu topicte yeniyim protez boyutlarını pek bilmiyorum açıkcası b cupmeme için kaç cc taktırmam gerekiyor sizce ?
Şu cc şu cup olur diye bir şey yok, herkesin meme yapısına göre değişiyor o.. Siz küçültmek istemiyor muydunuz?

Şu cc şu cup olur diye bir şey yok, herkesin meme yapısına göre değişiyor o.. Siz küçültmek istemiyor muydunuz?
evet küçültmek istiyorum küçültünce yani içerdeki fazla dokuyu alınca yine protez takmıyorlar mı ? pek bi bilgim yok 1-2 gündür araştırmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…