- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
benim şu an bu boyutta ve küçültmek istiyorum eylül gibi yaptırıcam inşallah.. 275cc düşünüyorumtatlım, tabi ki karar senin onlarla yaşayacak, taşayacak olan sensin. şunu ayırt etmekte yarar var. burun ve memenin verdiği görüntü aynı şey değil.. demek istediğim meme biz kadınlar için cinselliği sembolize eden bir ayrntımız :) asla muhafazakar görüşlü biri değilim hem de hiç.. ama malumun türkiye gibi bir ülkede iri ve kavisli memelerle gezmek pek şık karşılanmıyor, maalesef.. ! bir örnekleme yapayım bu kadın şu an küçültmeye gitti, belki tanıyorsundur... bir faci idi . böyle bir görüntüden bahsetmiyorsundur inş :)
eski hali
yeni hali
Büyütüyoruz da rahatsız edici boyutta büyütmüyoruz zaten.. Memesi olmayan da bizi anlayamaz.kızlar yaa büyütmeyin gerçekten davulun sesi uzaktan hoş geliyor !! sırt ağrıları sütyen bulamama şikayeti ve herkesin göğüslerinize dikkatlice bakması çok sinir bozucu
memesi olan demek istedin sanırım :) 450-500 gayet büyük ya :/ ağır gelmiyor mu kendimden biliyorum sırt ağrılarım var sütyen bulamama sıkıntım var sarkıyor pişik oluyor falan :/Büyütüyoruz da rahatsız edici boyutta büyütmüyoruz zaten.. Memesi olmayan da bizi anlayamaz.
Yanlış yazmışım :) Hayır ağır olduğunu sanmıyorum. Benim 325cc hiç bir ağırlık hissetmiyorum. 400-500de de bir şey hissedilmez bence..memesi olan demek istedin sanırım :) 450-500 gayet büyük ya :/ ağır gelmiyor mu kendimden biliyorum sırt ağrılarım var sütyen bulamama sıkıntım var sarkıyor pişik oluyor falan :/
Yanlış yazmışım :) Hayır ağır olduğunu sanmıyorum. Benim 325cc hiç bir ağırlık hissetmiyorum. 400-500de de bir şey hissedilmez bence..
Şu cc şu cup olur diye bir şey yok, herkesin meme yapısına göre değişiyor o.. Siz küçültmek istemiyor muydunuz?boyutu nasıl ben bu topicte yeniyim protez boyutlarını pek bilmiyorum açıkcası b cupmeme için kaç cc taktırmam gerekiyor sizce ?
evet küçültmek istiyorum küçültünce yani içerdeki fazla dokuyu alınca yine protez takmıyorlar mı ? pek bi bilgim yok 1-2 gündür araştırmaya başladımŞu cc şu cup olur diye bir şey yok, herkesin meme yapısına göre değişiyor o.. Siz küçültmek istemiyor muydunuz?
Gerekli görülürse takılır ama takılmayanlar da var. Bu konuda çok fikrim yok.evet küçültmek istiyorum küçültünce yani içerdeki fazla dokuyu alınca yine protez takmıyorlar mı ? pek bi bilgim yok 1-2 gündür araştırmaya başladım
Canım kimmiş o çok merak ettimBen devlette oldum ve en ufak problem yaşamadım. Özelde olup problem yaşamayan yok mu? Biraz şans işi.. Forumda 605 cc takılan arkadaşımız da var. Büyük istiyorsanız, vücudunuz da el veriyorsa neden olmasın?
askkitabiCanım kimmiş o çok merak ettim
Aaaaa, evet yaaa. Maşallah doğrusuaskkitabi