450cc mi 500cc mi?

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
arkadaslar bircok yorum okudum arastirma yaptim yeterli gelmedi ve size sormak istiyorum. sisli etfal ve cerrahpasa ile gorustum her iki hastanede de meme boyutumun iyi oldugunu ve istedigim olculeri takabilecekleklerini soylediler. kas alti daha dogal gorunum diye kas alti meme protezi dusunuyorum ama kas altina yerlestirilen protezler buyuklugun 50 cc altinda hesaplamak gerekiyormus mesela 450cc kas alti 400cc gibi dusunmek lazimmis madem estetik operasyon geciricem istedigim buyuklukte olsunlar istiyorum ama istedigim buyukluge giderken komik olmasindan da korkuyorum acikcasi. yurt disinda doktorlari inceledim, maillestim orada 450-500cc normal iken turkiyede cok buyuk diyorlar. acaba buyuk mu olur ameliyat sonrasi odemler inince istedigim buyukluge ulasacagini nasil anlayabilirim

ve diger soru ise cerrahpasa ve sisli etfale guvenebilir miyim acikcasi korkuyorum ama ozellere de o kadar para vermek istemiyorum acaba devlette takilan silikonlar sorun cikarir mi arkadaslarim beni devlet hastaneleri diye baya korkuttular lutfen yardim

canım ben 500cc hiç duymadım bile bence aşırı büyük olur..ve devlette yaptıranda pek yok yani en azından forumda rastlamadım iyi düşünmelisin

canım bnm ılk amelıyatım kasaltıydı suan kasüstune alındı hıc oyle 50 cc eksık hesapla dıye bısey yok aynı protez kullanıldı 325cc boyutları ıkı yontemdede aynı kaldı ayrıca boyun uzun sırt yanı kaburgaların genısse 450cc falan ıdealdır ama minyon bır tıpsen yuruyen meme olursun iyi düşün bnce

Ben devlette oldum ve en ufak problem yaşamadım. Özelde olup problem yaşamayan yok mu? Biraz şans işi.. Forumda 605 cc takılan arkadaşımız da var. Büyük istiyorsanız, vücudunuz da el veriyorsa neden olmasın?

boyum 164 gogus alti olcum 80 gogus olcum 93 bicak altina yatiyorsam degsin istiyorum cunku burun ameliyatinda doktora birakip istedigimi yaptirmayinca aklima 2. ameliyati mi olsam diye geliyor ayni seyi meme ameliyatinda da istemiyorum ama ya cok buyuk olursa korkum o bi fe devlette ogrencilere mo yaptiriyorlar acaba hocalar basinda duruyirmus ama ozelde de fiyatlar 3-3.500 oynuyor beklemek istemiyorum ama beklemiyim diye de kotu sonuc istemiyorum cok kafam karisik cookk

3-3500 mu ...canım ben 6dan aşağı duymadım bile yani.ucuza gelsin diye uğraşma sağlık bu şakaya gelmez

Canim bence sen cc ye deil,hangi cup istedigne karar ver.Mesela ben de hep 400 ustu diyordum,ama konustugum doktorlardan biri 250 cc nin beni D cup yapacaini soyledi,cok sasirdim.CC ler deisik vucutta deisik duruyor.
Surda cok haklisin yurt disinda 400-500 cok normal,ama nedense Turkiyede buyuk takmak istemiyorlar.Buyuk protez daha cok risk tasiyor,ve iyilesme sureci daha zor oluyor,bence ondan istemiyorlar buyuk takmayi
Bence sen cup ve meme sekli belirle,wish pics ayir oyle git doktora.
Mesela benim sectigim doktorun,bir cihazi var,ve ameliyat oncesi hangi protezin senin vucuduna nasil durdunu gorebiliyorsun.

Ben 5200e oldum. Doktorum bizzat kendi yaptı ameliyatı..

Senn silikonsuz haliyle arasnda 13 var benm silikonlu haliyle 12 cnm benmkilermi kucuk senn dokunmu fazla:)

turkiyede buyuk cc pek tercih edilmiyor ama potansiyel odakli bu cunku yaptiran kadinlar genelde cevreden farkedilmesin endisesi duydugundan buyuk cc tercih etmiyorlar.
sizin gogus dokunuz varmis kasalti olursa dogal olur tabiki ama ilerde gogsunuz sarktigi zaman iki kat meme goruntusu olabilir cunku kas sarkmaz.
kas ustu yaptirirsanizda dogal durur ama istediginiz cc ler cok büyük ve agir olduklarindan sarkmaniz daha cabuk acaktir.
Bende felaket tellali gibi oldum yaa :)))
Iyi arastirin. Gonlunuze gore ve risksiz süreçleriniz olur insallah. ..

cannım ben devlet eğitim ve araştırma hastanesinde oldum kombin ameliyat çok da memnunum o durum doktoruna kalmış benim doktorum başarılı bir doktordu ilgisinden çıkarttığı işten çok memnun kaldım mini karın meme toplam 3500 verdim iyi bir dr bulursan devlet özel farketmez yapılan iş aynı sadece personel devlette ilgisiz oluyor onu da kafaya çok takmadım

dr kendisi girdi zaten genç bir dr 36-37 yaşlarında doktorunuz prof. ya da doç falan olursa asistan değil dr un kendisi girsin derseniz onu ayrıyeten belirtirsiniz

dun tekrar cerrahpasaya ve ozele gittim. cerrahpasada hoca ile gorustum 250cc beni yeteri buyukluge getirir dedi ve moralim bozuldu istedigim gibi olmayacagini dusundum. cerrahi plastik eldiven icine 1se bardagi su koyup dar bodynin icine koymami soyledi her su bardagi 200cc ifade ediyormus tekrar ona gore karar ver dedi. ozelde ise istedigim buyukluklere 350cc ile ulasabilecgimi soyledi. buraya foto eklemek istiyorum aslinda herkes gorebilir mi internetten bi foto alip eklemek istiyorum

istanbulda mi hastane hangisi acaba? kac senesinde 3.500 odedin canim?

Istedigin buyukluk ne cup olarak?Su an hangi cup kullaniyorsun?
fotolar gizleniyor,ve sadece izledigin kisiler gorebiliyor,ama nasil oluyor bilmiyorum.Arkadaslar soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…