- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
ankara yenimahalle eğitim araştırma hastanesi 10 gün önce oldum canım :)))))))istanbulda mi hastane hangisi acaba? kac senesinde 3.500 odedin canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara yenimahalle eğitim araştırma hastanesi 10 gün önce oldum canım :)))))))istanbulda mi hastane hangisi acaba? kac senesinde 3.500 odedin canim?
Istedigin buyukluk ne cup olarak?Su an hangi cup kullaniyorsun?
fotolar gizleniyor,ve sadece izledigin kisiler gorebiliyor,ama nasil oluyor bilmiyorum.Arkadaslar soyler[/QUOTE
bende bazi arkadaslae gibi meme olcusunu cup degil sayinin belirledigini dusuniyordum 80-85-90 gibi :/ mezura ile olctum internetten baktim hesaplama sekline 80b cikiyor foto ekledim umarim herkese aciktir yoruma ekledim fotoyu istedigim buyukluk kizin son halindeki gibi D cup olmus
evet iste onu her doktor anlamiyor ben dogal olmasin istiyorum cunku burnumdan ameliyat oldum doktora soyledigimin tam tersi olmus doktor en dogalini yuzune en cok yakisani yaptim diyor ama benim aklimdako baska olunca ne kadar guzel olsa da begenemedim ayni husrani memede de yasamak istemiyorum ameliyat sirasinda karar vermesimi degil benim istedigim buyukuge getirmesini istiyorum yillarca ben yasicam memislerimle cunku ameliyat sonrasi pisman olmak istemiyorummerhaba wllmut, öncelikle dilerim istediğini anlayabilecek iyi bir doktor bulabilirsin. bu noktada doktorun ne istediğini iyi saptamış ve istediğinin sana uygun olup olmayacağını iyi yorumluyor olması gerek.
E elizeliz arkdaşımız çok haklı.. beğendiğin meme fotoğrafını webde çok rahat bulabilirsin..
kendimden bir kaç örnek vermek istiyorum; mesela ben karar aşamasından önce, ameliyat öncesi - sonrası fotoğraflar araştırdım, boyunu yaşını ölçülerini paylaşmış gerçek hastaları kendimle mukayese ettim.
before and after 350 cc implant breast augmentation gibi sözcükler yazarak gerçek hastaları sürekli inceledim.. meme profili olarak ise katy perry hep favorim oldu .. doktoruma, onun bir çok açıdan kapalı, dekolteli bir kaç fotoğrafını götürdüm.. ikinci görüşmemizde benim dolgun, hacimli memeler istediğimi anlamış oldu "- aaa siz bir tık değil 2 tık büyük memeler istiyorsunuz dedi.." özetle konu şu ki; doğru doktor seni asla yanıltmaz. diğer bir tavsiyem ise; gerçek hayatta yakınlarınız, eş- dost, birilerinin arkadşları gibi .. bu tür operasyon olan kimseler var ise ve sonucunu gördüyseniz. bence düşünmeye bile gerek yok.. umarım seçimin senin için hayırlı olur. sevgiler cnm
istanbuldan ameliyat icin ankaraya mi gitsem yag aldirma da o fiyatin icinde ise super :))) ama zor olur ameliyat sonrasi istanbula donmek :/ankara yenimahalle eğitim araştırma hastanesi 10 gün önce oldum canım :)))))))
500cc realself yazinca cikiyor direk ben cok begendim before after fotolari var kizin 90 a yakin foto eklemis iyilesme sureci falanSuper yapmis valla hangi doktor yaptiysa bravo gercekden guzel, bu kac cc oluyor yada cup yaziyormu bi yerde
Korkma birsey olmaz burda yurt disina donenler var tek basina ameliyat dan sonra bende dahilistanbuldan ameliyat icin ankaraya mi gitsem yag aldirma da o fiyatin icinde ise super :))) ama zor olur ameliyat sonrasi istanbula donmek :/
sorun olmaz yani? o zaman onu da deerlendirebilirim dusunebilirimKorkma birsey olmaz burda yurt disina donenler var tek basina ameliyat dan sonra bende dahil
tatlım, tabi ki karar senin onlarla yaşayacak, taşayacak olan sensin. şunu ayırt etmekte yarar var. burun ve memenin verdiği görüntü aynı şey değil.. demek istediğim meme biz kadınlar için cinselliği sembolize eden bir ayrntımız :) asla muhafazakar görüşlü biri değilim hem de hiç.. ama malumun türkiye gibi bir ülkede iri ve kavisli memelerle gezmek pek şık karşılanmıyor, maalesef .. ! bir örnekleme yapayım bu kadın şu an küçültmeye gitti, belki tanıyorsundur... bir faci idi . böyle bir görüntüden bahsetmiyorsundur inş :)evet iste onu her doktor anlamiyor ben dogal olmasin istiyorum cunku burnumdan ameliyat oldum doktora soyledigimin tam tersi olmus doktor en dogalini yuzune en cok yakisani yaptim diyor ama benim aklimdako baska olunca ne kadar guzel olsa da begenemedim ayni husrani memede de yasamak istemiyorum ameliyat sirasinda karar vermesimi degil benim istedigim buyukuge getirmesini istiyorum yillarca ben yasicam memislerimle cunku ameliyat sonrasi pisman olmak istemiyorum
Sakarya eğitim araştırmahangi hastane acaba? istanbulda mi?
Canim itici olmak ne demek,sen kendi zevkine hitap edeni yapmalisin.Insanlarin ne dusundugu onemli deil,zevkler ayni deildir,kimine itici kimine super gozukebilir.Hekezin zevkine hitap edemezin.Senin ne begendigin onemli olan.Medusa_ evet canim biliyordum ama kucultmeye gittigini bilmiyordum iste iri isterken itici olmakta istemiyorum istedigim boyut yeni ile eski halinin ortasi cunku basen yok bende tum dikkati memeler ceksin istiyorum acikcasi basen eksikligi farkedilmesin diye ama dikkat cekerken de itici olmakta var cok skinti bu karar verme sureci ((((((
Medusa_ evet canim biliyordum ama kucultmeye gittigini bilmiyordum iste iri isterken itici olmakta istemiyorum istedigim boyut yeni ile eski halinin ortasi cunku basen yok bende tum dikkati memeler ceksin istiyorum acikcasi basen eksikligi farkedilmesin diye ama dikkat cekerken de itici olmakta var cok skinti bu karar verme sureci ((((((
Canim itici olmak ne demek,sen kendi zevkine hitap edeni yapmalisin.Insanlarin ne dusundugu onemli deil,zevkler ayni deildir,kimine itici kimine super gozukebilir.Hekezin zevkine hitap edemezin.Senin ne begendigin onemli olan.
Bende buyuk istiyorum.
tatlım elinde bir örnekle gideceksin en doğrusu bu olur. hatta bir kaç örnekle .. benim c kuptu d kup oldum 32d. bu arada 450 cc deyip bence kendini şartlama, doktor önermiyorsa kesin bir nedeni vardır.canim kac cc takildi sana once ve sonra cup size degiskligi nasil oldu? Medusa_
Tecrübeli bir doktor zaten görüşmede ölçüm yaptıktan sonra neyin olup neyin olamayacağını söylüyor.protezlerin çapları belli.iyi ve tecrübeli bir doktor bulduktan sonra böyle bir sorun olacağını zannetmiyorum.doktorla 450ccde anlasip ameliyat sonrasi 250cc taktim demesinden mutsuz olmadan korkuyorum 2.kez ameliyat olmak istemiyorum((( doktora nasi anlaticam bunu :/
Yok canim benim yağ yoktu karnımda spordan dolayı sadece mini karın germe oldu bı de memede asimetri vb durumlar da vardı o yüzden bı kısmını sigorta mı ödüyor bilemiyorum ben toplam parayı ödeyip ciktim canimistanbuldan ameliyat icin ankaraya mi gitsem yag aldirma da o fiyatin icinde ise super :))) ama zor olur ameliyat sonrasi istanbula donmek :/