Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
450 CC HİGHT PROFİLE KASÜSTÜ TAKTIRDIM
- Konu Sahibi Esmerai
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şuan protez taktırmamışım kendi memem miş gibi hissediyorum. Ameliyata dair tüm süreç bitti şükür rahatımEsmerai merhaba,
Ben de kısmet olursa 25 Ocak'ta ameliyat olacağım. Ağustos sonunda ameliyat olmuşşun, şuan nasılsın?
2 aylık bir süreç geçmiş, merak ettim.
Cok sevindim. Benim bu gunleri yasayacagim anlar bir an once gelse keskeŞuan protez taktırmamışım kendi memem miş gibi hissediyorum. Ameliyata dair tüm süreç bitti şükür rahatım
Bende 16 kasimda olacagim insallah.doktorum 250-275 cc dedi.ama ben tatmin olmadim.fotonuza bakabilirmiyim
Teşekkürler canım.. Tabiki izleyebilirsin :)
Benim boyum 1.67 kilo suan 75 (87 lerden dustum hala da ugrasiyorum) dr cok buyuk gogus istemedigim icin 300-350 cc arasi uygun gordu kas zari alti teknigi uygulayacakmus gogus dokum oldugundan ama su cc olayi benim de cok kafama takiliyor. Sonradan pisman olmak istemiyorum . Fikir vermesi acisindan rica etsem beni de izlemeye alabilir misin? Fotograflarini gormek isterim
Slm canım beni izlermisin ben beenimkileerr büyük diorum 450cc çok büyük gibi gelioŞuan protez taktırmamışım kendi memem miş gibi hissediyorum. Ameliyata dair tüm süreç bitti şükür rahatım
Bende Şubat Mart gibi ameliyat olmayı düşünüyorum.Yabancı sitelerde çok güzel ayrıntılı fotolar var fikir edinmek isteyenler için.Breast Augmentation before after yazın çıkıyo görsellerde.Ameliyata yaklaştıkça kafayı memeyle bozcaz sanırım.inşallah kısa sürede hepimiz istediğimz görüntüye kavuşuruz.Esmerai benide izleyebilirmisin bide senin fotolarını göreyim
canım izlemeye alırmısınNihayet ameliyatım gerçekleşti. 450 cc hight profile kas üstü yerleştirildi. Gözüme küçük geldiler niye bilmiyorum. Narkoz beni maffetti ölüyorum sandım. Hareket edip kollarımı hareket ettirmediğim sürece fazla agrım yok ancak okadar gergin ki basınç okadar fazla ki göğsümde patlayacak diye ödüm kopuyor. Dokunup bakamıyorum bile. Drenlerim var yarın alınacak. Psikolojik olaral onları gormek ve boşaltmak bile kötü hissettiriyor insanı. İnşallah değer. Çok sert ya yürütmüyor bile