• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

450 CC HİGHT PROFİLE KASÜSTÜ TAKTIRDIM

Esmerai merhaba,
Ben de kısmet olursa 25 Ocak'ta ameliyat olacağım. Ağustos sonunda ameliyat olmuşşun, şuan nasılsın?
2 aylık bir süreç geçmiş, merak ettim.

Benim boyum 1.67 kilo suan 75 (87 lerden dustum hala da ugrasiyorum) dr cok buyuk gogus istemedigim icin 300-350 cc arasi uygun gordu kas zari alti teknigi uygulayacakmus gogus dokum oldugundan ama su cc olayi benim de cok kafama takiliyor. Sonradan pisman olmak istemiyorum . Fikir vermesi acisindan rica etsem beni de izlemeye alabilir misin? Fotograflarini gormek isterim

Bende Şubat Mart gibi ameliyat olmayı düşünüyorum.Yabancı sitelerde çok güzel ayrıntılı fotolar var fikir edinmek isteyenler için.Breast Augmentation before after yazın çıkıyo görsellerde.Ameliyata yaklaştıkça kafayı memeyle bozcaz sanırım.:KK48::KK48:inşallah kısa sürede hepimiz istediğimz görüntüye kavuşuruz.Esmerai benide izleyebilirmisin bide senin fotolarını göreyim:KK48:

:KK12:Nihayet ameliyatım gerçekleşti. 450 cc hight profile kas üstü yerleştirildi. Gözüme küçük geldiler niye bilmiyorum. Narkoz beni maffetti ölüyorum sandım. Hareket edip kollarımı hareket ettirmediğim sürece fazla agrım yok ancak okadar gergin ki basınç okadar fazla ki göğsümde patlayacak diye ödüm kopuyor. Dokunup bakamıyorum bile. Drenlerim var yarın alınacak. Psikolojik olaral onları gormek ve boşaltmak bile kötü hissettiriyor insanı. İnşallah değer. Çok sert ya yürütmüyor bile o_O
canım izlemeye alırmısın

Back
X