• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

450 CC HİGHT PROFİLE KASÜSTÜ TAKTIRDIM

Arzum77 teşekkür ederim canim.. Drenler çıkarken çok acı hissediliyormu ? Şuan görüntü çok yeni olması sebebiyle dağınık. Sargılar çıkar çıkmaz sizinle paylaşacağım.. inşallah güzel olurlar :KK49:

Acı eşiği ile alakalıdır diye düşünüyorum psikolojik olarakta etkisi var drenler hala göğsümde takılı tuhaf bi koku var bide medikal birşeylerin kokusu yarın drenler alınacak belki bir nebze olsun rahatlarım.. Çok teşekkürler canım
sende dren yoktu ama herkes onların çıkarıldığı zaman rahatladıklarını söylemişlerddi senin de öyle olur

inşallah. Birde sanki göğüs bölgemde haylaz haylaz birşeyler yürüyor birşeyler batırıp çekiyor birileri :KK42: sanırım ağrı kesici içmeliyim

Cnm ilk başta biraz Zorluk çekiyorsun ama sabreden derviş muradına ermiş bizde o dervişlerden oluruz inşallah :21:
Canım ameliyattan sonra, ben de o baskıyı hissedince , eyvah naaptım ben dedim. Ama her geçen saniye iyileşeceksin. Hayırlı olsun tekrar. Bol su, ayran iç :) anesteziyi rahat atarsın.

Canım seninkide mi kas üstü yapıldı? Nekadar zaman geçti? Uçları falan şişmiş çok acıyor patladi patlayacak. Bugun drenlerim çıkacak. Kızlar bide tamamen gergin sırt üstü yatamıyorum yan yatmayı özledim uyuyamuyorum ne zaman sonra normal uyuyabilecek hali alırım?

Canım seninkide mi kas üstü yapıldı? Nekadar zaman geçti? Uçları falan şişmiş çok acıyor patladi patlayacak. Bugun drenlerim çıkacak. Kızlar bide tamamen gergin sırt üstü yatamıyorum yan yatmayı özledim uyuyamuyorum ne zaman sonra normal uyuyabilecek hali alırım?
Canım ️kasaltı benim, biraz daha ağrılı olduğu söylenir. Ama hastalık yoktur,hasta vardır , denir ya. Herkes farklı yaşıyor süreci . Mesela benim hiç ağrım olmadı ️kasaltı olduğu halde . Ama sen henüz çoooook geçsin canım, o yüzden biraz daha zor olabilir. Sabret , 1 ay sonra, aaaa ne günlerdi yaaa diyeceksin . Herşey çok güzel olacak.

Canım ️kasaltı benim, biraz daha ağrılı olduğu söylenir. Ama hastalık yoktur,hasta vardır , denir ya. Herkes farklı yaşıyor süreci . Mesela benim hiç ağrım olmadı ️kasaltı olduğu halde . Ama sen henüz çoooook geçsin canım, o yüzden biraz daha zor olabilir. Sabret , 1 ay sonra, aaaa ne günlerdi yaaa diyeceksin . Herşey çok güzel olacak.
İnşallah canim çok sagol 1 ay sonra ünive başlycam inşallah engelim olmaz başka şehire gideceğim yardım edenimde olmaz biraz tedirginim rahat uyuyamadığm için dinlenemiyorum sabahları berbat oluyorum. Sağ göğüsümün içinden birşeyler akıyor gibi hissediyorum bu normal mi ? Sıcaklık ve hareketlenme var ara sira

İnşallah canim çok sagol 1 ay sonra ünive başlycam inşallah engelim olmaz başka şehire gideceğim yardım edenimde olmaz biraz tedirginim rahat uyuyamadığm için dinlenemiyorum sabahları berbat oluyorum. Sağ göğüsümün içinden birşeyler akıyor gibi hissediyorum bu normal mi ? Sıcaklık ve hareketlenme var ara sira
Normal canım bende de oluyor o. Protez mi kayıyor ki acaba diye düşünmüştüm. Bikaç güne geçti o his. Ama sıcaklık var hala

Benimde senin gibi baya agrılı bir sürec gecirdim.. Hergun 5 agrı kesıcı aldım ve 1 hafta full destekli kalktım arabaya binmek işkenceydi sabh ayaga kalmak ölüm gibiydi. İlac almak ıcın kalkıp kahvaltı yapmak bnm icin işkenceydi bir lokma yıyıp yatıordum hemen.. Ayakta durmak canımı cok acıtıyordu.. Ama 1 hafta sonra artık kendim kalkmaya basladım ve daha az agrım oldu. Smdı 1 ay gecti ve sanki olmamışım gibi.. Yanı hic korkma okulda sorun yaşamazsın veya yolda.. Bir ay icinde %80 ileşirsin

Benimde senin gibi baya agrılı bir sürec gecirdim.. Hergun 5 agrı kesıcı aldım ve 1 hafta full destekli kalktım arabaya binmek işkenceydi sabh ayaga kalmak ölüm gibiydi. İlac almak ıcın kalkıp kahvaltı yapmak bnm icin işkenceydi bir lokma yıyıp yatıordum hemen.. Ayakta durmak canımı cok acıtıyordu.. Ama 1 hafta sonra artık kendim kalkmaya basladım ve daha az agrım oldu. Smdı 1 ay gecti ve sanki olmamışım gibi.. Yanı hic korkma okulda sorun yaşamazsın veya yolda.. Bir ay icinde %80 ileşirsin
Sen kaç yaşındasın canım. Silikonu ne şekil taktırdın boyun ve kilon nedir? İnşallah iyileşme sürecim hızlı gelişir dayanılmaz oluyor gerçekten bazen. Gunde 5 10 kere keşke taktırmasaydım diyorum anneme. Resmen psikolojim alt üst oldu

Sen kaç yaşındasın canım. Silikonu ne şekil taktırdın boyun ve kilon nedir? İnşallah iyileşme sürecim hızlı gelişir dayanılmaz oluyor gerçekten bazen. Gunde 5 10 kere keşke taktırmasaydım diyorum anneme. Resmen psikolojim alt üst oldu

Ben 23 yasındaym canım yuvarlak hıgh profil 375cc kas altı oldu benım.. Bıyum 160 kılom 55.. Evt bende ilk hafta hep pısmanım dıodum her agrı cektıgmde her batma oldugunda neden yaptm bunu kendıme dedım ama sabretmek lazım bıraz sonrası cok guzel oluyor.. Yanı ılk haftadan sonra ıyıkı yaptım dedım deger dedım.. Sen 19 yasında yapmıssın bence cok ıyı akıl etmıssın keske bende o yaslarda yapsaymısım bosuna beklemısım 4 sene.. Bak haftaya bugun cok baska dusunce icinde olcaksın ıyıkı yaptdım dyceksın.. Buyuk ıhtmalle buyuk bır protez oldugu ıcın bukadr agrı cekıyorsun.. Bnmkıde bana baya agır geldı yanı :D ama ıste hersey gecıyor..

Back
X