• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

450 CC HİGHT PROFİLE KASÜSTÜ TAKTIRDIM

Ben 23 yasındaym canım yuvarlak hıgh profil 375cc kas altı oldu benım.. Bıyum 160 kılom 55.. Evt bende ilk hafta hep pısmanım dıodum her agrı cektıgmde her batma oldugunda neden yaptm bunu kendıme dedım ama sabretmek lazım bıraz sonrası cok guzel oluyor.. Yanı ılk haftadan sonra ıyıkı yaptım dedım deger dedım.. Sen 19 yasında yapmıssın bence cok ıyı akıl etmıssın keske bende o yaslarda yapsaymısım bosuna beklemısım 4 sene.. Bak haftaya bugun cok baska dusunce icinde olcaksın ıyıkı yaptdım dyceksın.. Buyuk ıhtmalle buyuk bır protez oldugu ıcın bukadr agrı cekıyorsun.. Bnmkıde bana baya agır geldı yanı :KK70: ama ıste hersey gecıyor..

Canım umarım dediğin gibi olur psikolojim bile değişti tamamen aşırı güçsüz ve bitik hissediyorum kendimi bide ufak ve şekilsiz durduğunu gördükce aynada yamulmuş köprücük kemiklerim ve sırtıı farkedince çarpasım geliyor kendime :KK57: 3. gunum hala drenlerim var hiç şekil almayacakmış gibi geliyor. geçmiş olsun bu arada ..:KK16:

Canım umarım dediğin gibi olur psikolojim bile değişti tamamen aşırı güçsüz ve bitik hissediyorum kendimi bide ufak ve şekilsiz durduğunu gördükce aynada yamulmuş köprücük kemiklerim ve sırtıı farkedince çarpasım geliyor kendime :KK57: 3. gunum hala drenlerim var hiç şekil almayacakmış gibi geliyor. geçmiş olsun bu arada ..:KK16:
Tesekkur ederım canım :-) Ay benmkıde cok sekılssızdı ılk gordugumde böyle ıkı meme de oval sekılndeydı :D ama doktorum dedı en sekılsız hallerı bunlar.. Ve su an duzeldıler baya her gecen gun daha da duzelıorlar sekıllenıyorlar.. Bnmkı gun gectıkce daha dolgun durmaya basladı protez ındıgı ıcın.. Bnde ılk hafta kendımden nefret ettım ödemler resmen belimi dik dörtken yapmstı.. Dus alamıordum bole kendımı dunyanın en ıgrenc kadını hıssedıordum.. Hıc merak etme hersey duzelcek bıraz sabret

Tesekkur ederım canım :-) Ay benmkıde cok sekılssızdı ılk gordugumde böyle ıkı meme de oval sekılndeydı :KK70: ama doktorum dedı en sekılsız hallerı bunlar.. Ve su an duzeldıler baya her gecen gun daha da duzelıorlar sekıllenıyorlar.. Bnmkı gun gectıkce daha dolgun durmaya basladı protez ındıgı ıcın.. Bnde ılk hafta kendımden nefret ettım ödemler resmen belimi dik dörtken yapmstı.. Dus alamıordum bole kendımı dunyanın en ıgrenc kadını hıssedıordum.. Hıc merak etme hersey duzelcek bıraz sabret
Benimde koltuk altı kısmında sargımı yoksa ödem tarzı bişeylermi olduğunu anlayamadığım şişlikler var. Açıp bakmayada korkuyorum açıkcası. Zaten drenlerin bantlandığı yer gevşemiş çıkar diye aklım gidiyor. Çok panik yapıyorum en ufak bişey hissettiğimde. Ayrıca albümünüde beğendim canim dikiş izini çok başarılı yapmış doktor. Maşallah daha guzel olması dileğiyle, tekrardan geçmiş olsun.

Benimde koltuk altı kısmında sargımı yoksa ödem tarzı bişeylermi olduğunu anlayamadığım şişlikler var. Açıp bakmayada korkuyorum açıkcası. Zaten drenlerin bantlandığı yer gevşemiş çıkar diye aklım gidiyor. Çok panik yapıyorum en ufak bişey hissettiğimde. Ayrıca albümünüde beğendim canim dikiş izini çok başarılı yapmış doktor. Maşallah daha guzel olması dileğiyle, tekrardan geçmiş olsun.
Tesekkur ederimm canımm.. Bence o ödem olabilir her yere yayılıyor cunku.. Tekrardan gecmıs olsun canımm dikkat et kendine

Ben ankarada ikâmet ediyorum. Özel hastanede gerçekleşti ameliyatım. Doktorumda tecrubeli bir doktordu. Ancak sonucu şu an değerlendiremiyorum 3. Gunumdeyim. Drenlerim bile duruyor çok yeni :eek:
çok geçmiş olsun inşallah ağrısız acısız geçer sürecin:KK15::KK15: bende ankarada olmayı düşünüyoru nasip olursa kuzum fiyatını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa

çok geçmiş olsun inşallah ağrısız acısız geçer sürecin:KK15::KK15: bende ankarada olmayı düşünüyoru nasip olursa kuzum fiyatını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa
Canim merhaba tesekkur ederim. 6.000 tl oldum ozel hastanede inşallah olursun gönlüne göre :)

Kızlar ben bugun yeni yeni kendime geldim ağrı duymaya başladım bu normal mi ağrım yoktu 3. Gun akşamı yani şu an ağrı değilde aslında resmen sızlama başladı. İlk gunden beri hep sağ yı hissediyordum. Şimdide sol sızlıyor ve yanıyor. Patlayacak sanki ya. Ne zormuş.. İçinde şimşek çakıyor sanki.. Bu iyiye mi işaret ?

Kızlar ben bugun yeni yeni kendime geldim ağrı duymaya başladım bu normal mi ağrım yoktu 3. Gun akşamı yani şu an ağrı değilde aslında resmen sızlama başladı. İlk gunden beri hep sağ yı hissediyordum. Şimdide sol sızlıyor ve yanıyor. Patlayacak sanki ya. Ne zormuş.. İçinde şimşek çakıyor sanki.. Bu iyiye mi işaret ?
Çoook normal ;) iğne batması gibi olacak, hatta daha açılışı da olur ;)az kaldı geçecek ;)

Hadi inşallah canım ya. Drenlerin 4. günü hala baya kanıyor dursa sorun olurmuki acaba çıkarttırmak istemiyorum
Canım Direnlere Dr karar verir.bi arkadaşın 6 gün kalmıştı. Direnleri boşaltırken , biriken cc yi not al. 1 günde ne kadar kan veya serum biriktiğini Dr a söyle.biriken miktarın normal olup olmadığını sorabilirsin. Öyle kafamıza öğrenirsiniz daha dursun diyemeyiz. Mesela benim Dr, 2 gün tutuyormuş direnleri, bende 3 gün durdu.çünkü kanama fazlaydı.

Canım Direnlere Dr karar verir.bi arkadaşın 6 gün kalmıştı. Direnleri boşaltırken , biriken cc yi not al. 1 günde ne kadar kan veya serum biriktiğini Dr a söyle.biriken miktarın normal olup olmadığını sorabilirsin. Öyle kafamıza öğrenirsiniz daha dursun diyemeyiz. Mesela benim Dr, 2 gün tutuyormuş direnleri, bende 3 gün durdu.çünkü kanama fazlaydı.
Ayy, telefon yine kendi düzeltin yazdı: kafamıza göre daha dursun diyemeyiz, olacaktı.

Canım benimde baya aktığı için dursun istedim rahatlıyorum. Doktor ile görüştüm cumartesiye kadar kalsın sıkıntı yok dedi aslında. Bi etkisi yoktur umarım

Benimde senin gibi baya agrılı bir sürec gecirdim.. Hergun 5 agrı kesıcı aldım ve 1 hafta full destekli kalktım arabaya binmek işkenceydi sabh ayaga kalmak ölüm gibiydi. İlac almak ıcın kalkıp kahvaltı yapmak bnm icin işkenceydi bir lokma yıyıp yatıordum hemen.. Ayakta durmak canımı cok acıtıyordu.. Ama 1 hafta sonra artık kendim kalkmaya basladım ve daha az agrım oldu. Smdı 1 ay gecti ve sanki olmamışım gibi.. Yanı hic korkma okulda sorun yaşamazsın veya yolda.. Bir ay icinde %80 ileşirsin

ay aynı ben :D

Back
X